Keresés
Close this search box.

Tanfolyam hajgyógyászoknak, természetgyógyászoknak, fodrászoknak

//

Tanfolyamom célja, hogy a tradicionális orvoslási módszerek kiegészülhessenek egy alternatív, természetes módszereket alkalmazó holisztikus bajmegállapító és terápiás rendszerrel. Műszeres mérésekkel, vizuális diagnosztikával és manuális vizsgálattal alátámasztott skalpdiagnosztikai módszereimet, több ezer ember vizsgálata során szerzett tapasztalataimat adom át hallgatóimnak.

Tanfolyam hajgyógyászoknak, természetgyógyászoknak, fodrászoknak

A hajhullás, kopaszodás, korpásodás, a fejbőr túlzott zsírosodása, viszketése, vagy a pikkelysömör ma már minden második, harmadik embert érintő problémák.

A legtöbb segítséget a fodrász adhatná, de a haj formázására, festésére, vágására koncentráló fodrász általában nem képzett e területeken, sőt, gyakran a természetgyógyászok sem látják a pontos kapcsolatot a belső ok és a fejbőrön létrejött panasz között. A beszámolók alapján, a háziorvos és a bőrgyógyász sokszor puszta ránézésre diagnosztizál férfias jellegű, örökletes, hormonális eredetű kopaszodást, de gyakran a gócfeltáró vizsgálatok is csak elenyésző sikert hoznak.

Ez a vizuális diagnosztikai módszer – a hajas fejbőr alapján –, egyértelmű ok-okozati összefüggéseket tár fel a hajproblémák és a belső zavarok között.

Mivel a hajas fejbőr érzékeny kijelzője szervezetünk állapotának, megelőzésre is alkalmas ez a módszer, mely nem csak a külső kezelésre szorítkozik, hanem a szervezeten belüli okok megszüntetését is magába foglalhatja.

Nem hiszek a mindenre rámondott „hormonális”, „öröklött”, „férfias” kopaszodásban, amibe csak beletörődni lehet már akár 20 évesen is, hiszen más megoldás nem ismeretes.

Az általam alkalmazott holisztikus és sokrétű szemléletmódot, speciális mikro-területi diagnosztikát oktatom a tanfolyamon. Célom, hogy minél szélesebb körben elterjedjen ez a sikeresen alkalmazott komplex, holisztikus hozzáállás.

A tanfolyam időpontja: 2011. április 15–16–17., naponta 9–17 óráig.
Jelentkezés: 06-30/754-54-17, vikica01@t-online.hu

Kis Éva
holisztikus hajgyógyász, skalpdiagnoszta, természetgyógyász
www.nicehajgyogyaszat.hu

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!