Keresés
Close this search box.

Építsd be az életedbe!

//

A KAQUN egy speciális eljárással gyártott víz, mely rendszeres fogyasztás esetén erősíti az immunrendszert (Országos Kémiai Biztonsági Intézet által egészséges önkénteseken végzett vizsgálat TUKEB engedély száma: 42/2009), segíti a gyorsabb regenerálódást. Előnyösen hat a szervezet oxigénszintjére, az életminőség javítását széles körben támogatja.

Építsd be az életedbe!

A KAQUN ivóvíz magas oxigéntartalmú, alacsony ásványi anyag tartalommal bíró forrásvíz, amely az észak-olaszországi Dolomitok hegységben található Pasubio hegy (2232 m) gleccseréből ered, és a Posina völgyben (630 m) levő forrásból egy elektrolitikus rendszeren (KAQUN System) áthaladva kerül palackozásra. Az egyedi know-how révén az oxigén kötött, stabil formában van jelen a vízben, mely hosszú ideig (1 év) megőrzi koncentrációját. Az előállítás során nem használnak fel kemikáliákat, illetve nem történik magasnyomású oxigén bevitel.

Az immunológiai paraméterek analízise során megállapították:

A KAQUN víz klinikailag tesztelt, embereken végzett orvostudományi kutatásokban részt vett termék, mely mind ivó-, mind fürdőkúrára alkalmas. A KAQUN víz egy teljesen új megoldás az immunrendszeri betegségek leküzdésének elősegítésére, egyben hatékonyan támogatja testi-szellemi egyensúlyunk kialakulását.

Ajánlott napi fogyasztása:

A KAQUN víz fogyasztása és a fürdőkúra nem helyettesíti a hagyományosan előírt orvosi terápiát, kizárólag immunmodulátorként javasolt!

A tudományos kutatási eredményekről részletesen olvashat a www.kaqun.hu weboldalon. (X)

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!