Keresés
Close this search box.

Intim témák nem csak férfiaknak

//

Előfordul, hogy egész nap dolgozol, a munkádban nagyon küzdesz azért, hogy teljesíts, hogy elismerjenek, majd este az ágyban már CSAK aludni tudsz? Nyugodj meg, vélhetően nincs baj Veled, csak a libidó energiádat átcsoportosítottad más területre.

A potencia olyan erőlehetőség, amit fel lehet használni extrém teljesítményekre, de kérdés, hogy vissza tudjuk-e pótolni. Ha csak a munkára, sportra, barátokra elég, akkor a szexuális élet hiánya tönkreteheti a párkapcsolatot.

Mit tehetsz szexuális energiád
karbantartása érdekében?

Tippek, alapanyagok a hormonképzéshez:

Ejtsünk még néhány szót a VÁGY-ról is. Eredete ismeretlen. Nem tudjuk, miért vonzódunk szexuálisan az egyik emberhez, és miért nem a másikhoz. Ismereteim szerint, terápiával nem lehet vágyat kelteni, ha nincs, és nem lehet megszüntetni, ha van. Hiába a test nagyon őszinte. Tisztán mutatja, ki iránt érez vágyat. Kérdés, hogy mit kíván egy férfi? Kívánhatja a szexet, kívánhatja a női nemnek egy-egy szép példányát, vagy kívánhatja azt az embert, aki számára valamilyen okból fontos. Persze, ha van étvágy, csak kissé eltompult, azt lehet növelni, vagyis a hormontermelést ösztönözni. Ám az is más, ha csak a spenótot nem kívánjuk, de a túrós palacsinta látványától rögtön éhesek leszünk!

Szexuális problémánkkal persze rögtön orvoshoz is fordulhatunk, az andrológián, urológián segítséget kapunk a kivizsgálásban, sőt a szexológus is kínálhat megoldást, ám érdemes először a probléma mögé néznünk, hogy vajon mitől keletkezett. Van, amiről nem számolunk be az orvosnak, mondván, nem rá tartozik, de ha őszinték vagyunk magunkkal, legbelül sejthetjük az okokat. Egy jó autószerelő sem azzal „javítja” a kocsit, hogy tolni kezdi, hanem a hiba okát keresi. Sejthetjük, hogy a nemi szervek hibás működésének oka is gyakran a szívben van, azaz sokszor a pénisz a szívben „ér véget”.

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!