Keresés
Close this search box.

Tiszta, szűrt vízzel Önnek is több oka lesz a mosolyra!!

//

Tudta, hogy egy 55 kilós emberből kb. 33 kg pusztán víz? Vagyis mi, emberek, úgy vagyunk „összerakva”, hogy szervezetünk 60-70%-át teszi ki a bennünk lévő víz. Gyakran elfelejtjük, hogy nincs bennünk „víztározó”, mint például a tevében, így folyamatosan pótolnunk kell a folyadékot, méghozzá tiszta vízből.

Az utóbbi években Magyarországon rohamosan nőtt a palackozott vizek fogyasztása. Ez biztosan részben divat, részben a csapvíz minőségének kritikája. Számos problémával járhat azonban, ha az ivóvizet folyamatosan palackozott vízzel helyettesítjük.

Egyrészt kimutatták, hogy egyes palackozott vizekben az ásványi anyagok nem mindig a szervezetünk számára szükséges mennyiségben vagy összetételben találhatók.

Másrészt a palackozott vizet szállítani kell a kitermelés helyéről a raktárakba, majd a kereskedelmi központokba, onnan a boltokba, aztán mi is szállítjuk, vagy cipeljük haza, végül ott maradnak felhalmozódva a kiürült PET-palackok, melyeket jó esetben elszállítunk a szelektív gyűjtőbe, ahonnan szintén elszállítják újrafeldolgozásra – mindez jelentősen terheli a környezetet és pénztárcánkat.

Talán ezért is fogyasztjuk egyre többen a természetes csapvizet tisztított, szűrt formában. Az olasz gyártmányú LAICA vízszűrő kancsók megőrzik a csapvíz eredeti, természetes nyomelem és ásványi anyag tartalmának jelentős részét, a káros összetevők (pl. a klór, a nehézfémek és a gyomirtó szer maradványok) kiszűrése mellett, így válik az tisztává és jóízűvé, a szervezet számára könnyen feldolgozhatóvá.

A tiszta, szűrt víz a hideg és forró italok, ételek ízét is élvezhetőbbé teszi, ráadásul hozzájárul az egészségtudatosabb életmód kialakításához. A LAICA vízszűrőket különböző formai és kényelmi funkciókkal látták el annak érdekében, hogy mindenki kiválaszthassa a számára legmegfelelőbbet.

www.mosolygoviz.hu

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!