Keresés
Close this search box.

Mindig a csúcson?

//

Napjainkban nő és férfi egyaránt, az élet számos területén fokozott követelményekkel találkozik. Régen elég volt, ha a nő jól főzött, rendben tartotta a lakást és szépen nevelte a gyerekeket. A férfit fizikai ereje, az ennek felhasználásával megművelt föld, gondozott jószág hozadéka „mérte”. Mire lenne mindez elég manapság például egy fejvadász cégnél?

A világ egyre többet követel tőlünk. Egyre többnek, jobbnak, sőt a legjobbnak kell lennünk, hogy kelljünk, hogy épp minket válasszanak. Aztán már hiába nyertünk, még jobbnak kell lennünk, még többet kell letennünk az asztalra, hogy hosszútávon meg is tarthassuk, amit elértünk, mert bizony ott kopogtatnak az újabb jelentkezők, akik még nálunk is jobbnak ígérik magukat.

Hol a határ? Mikor dőlhetünk már végre hátra? Mikor pihenhetünk meg végre babérjainkon? Soha?

Ez egy örök versenyfutás, melynek nem látjuk a végét, s ami nemcsak a munkánkról szól, hanem kiterjed életünk minden területére. Állandó készenlét, erőpróba, időbeosztási manőver, hogy a véges időnkből elegendő jusson a munka mellett a magánéletre, a szerelemre, a párkapcsolatra, a családra, gyerekekre, szülőkre, nagyszülőkre, barátokra, hobbyra, s valahol, talán a sor végén önmagunkra, életerőnk újratöltésére, egészségünk megőrzésére…

Nagy kérdés, hogy mire fókuszálunk, milyen fontossági sorrendet állítunk fel, mi az, aminek valóban odaadjuk magunkat, mi a tényleges cél, s mi az, ami csak eszköz ennek elérésében. Sokan már nem emlékeznek, hogy a munkájukért élnek, vagy csak azért kezdtek el dolgozni, hogy legyen miből élni, végül már az Életre nem is marad idő.

A Natural Power esélyt ad rá, hogy könnyebben, gyorsabban elvégezd mindazt, amit muszáj, s így maradjon még erőd, időd, lelkesedésed mindarra, amit szeretnél. (x)

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!