Keresés
Close this search box.

Bach virágterápia a hétköznapokban

//

Minden nap más. Gyakran a félelem, stressz, kimerültség, vagy rossz hangulat határozza meg egész napi közérzetünket. A Bach virágterápia kíméletesen segítheti érzelmi egyensúlyunk helyreállítását.

Edward Bach angol orvos az 1930-as években dolgozta ki virágterápiás rendszerét. A betegségek okát a mindennapos stressz, feszültség és lelki-érzelmi egyensúly megbomlása miatt legyengült immunrendszerrel magyarázta. Az általa kidolgozott 38 vadvirág és növénykivonat rendszere és kombinációjának alkalmazása állítja helyre a kívánt egyensúlyt. Minden egyes virágkivonatot pontosan hozzárendelt egy-egy lelkiállapothoz, melyre az kiegyensúlyozó és harmonizáló hatású lehet.

A mindennapi rohanásban, az iskolában, munkahelyen, autóban, házimunka vagy akár utazás közben bármikor előkaphatjuk zsebünkből a hangulatunknak megfelelő Bach virágterápiás rágógumikat, melyek a jól bevált növényi kivonatok gyógyszerészek és természetgyógyászok által összeállított kombinációit tartalmazzák. Kéznél, azaz zsebben a segítség! (x)

(A szakemberek a leggyakoribb hangulati-érzelmi panaszokra koncentráltak, természetesen nem nyújthatnak megoldást a lelki problémák teljes skálájára.)

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!