Keresés
Close this search box.

Egyedül nem megy!

//

Sokan azt hiszik, hogy azért buknak bele a fogyókúrákba, mert hiányzik belőlük a kitartás, pedig az igazság az, hogy pusztán akaraterővel nem lehet lefogyni!

Egyedül nem megy!

Kövessük a diétában is az orvos tanácsait!

Milyen segédeszközt keressünk? Dr. Tóth Tamás így fogalmazott: „A fogyókúrás piac ma Magyarországon úgy néz ki, hogy sok cég kijön egy termékkel, melléállít egy celebet, előtte-utána képeket mutat. Ezeknek nagyjából nulla a valóságtartalma. Az orvosi javaslatokat érdemes követni. Szerencsére egyre több olyan termék van, amelyek mögött komoly kutatások vannak. Számomra épp azért vonzó a CM3 éhségcsökkentő kapszula, mert orvosilag rendkívül jól alátámasztott és igazolt, ami nagyon ritka. Ráadásul a fogyókúrának azon a pontján avatkozik be, amely a legkritikusabb: az éhségérzetnél, így kiemelten hatékony segítséget jelent a diétázók számára.”

A CM3 Alginat kapszula tehát szakmailag is elismert fogyókúrás segédszer, melyet a szakemberek is bátran ajánlanak a diétázóknak – hiszen a sikerhez segítség kell, de valóban hatékony és egészséges segítség. A CM3 Alginat nemzetközileg elismert tudományos kísérletek eredményeire épül, alkotóanyaga az Atlanti-óceánból származó barnamoszat, amelyből biotechnológiai eljárással állítják elő a kapszulát.

Ha valaki fogyni akar, szakmai segítséggel tegye azt!

A CM3 Alginat a gyomorban többszörösére duzzad, zselészerű anyaggá alakul, amely 6–8 órán át marad a gyomor savas közegében. Kifejezetten a gyomor felső érzékelőit stimulálja, amelyek elsődlegesen felelősek az éhségérzet kialakulásáért. Így nem leszünk éhesek, ételadagjaink pedig a töredékére csökkennek! „A fogyókúra során az a legnagyobb probléma, hogy az ember éhes szokott lenni – a CM3-mal ezeket jól át lehet hidalni, ami már önmagában nagy eredmény. De emellett, ha bevesszük fél órával étkezés előtt, előtelítettség-érzés jelentkezik – így az ember kevesebbet eszik. Csökken a kalória-bevitel és a pszichés teher (már megint túlettem magam), így két legyet ütünk egy csapásra. Ha valaki fogyni akar, szakemberrel tegye azt, szakmailag alátámasztott segítséggel” – mondta dr. Tóth Tamás.

Tanuljunk meg karcsúnak lenni és maradni – könnyedén! Dr. Tóth Tamás is kiemeli, hogy „a CM3 már pár kilónál és nagyon jelentős túlsúlynál is javasolt. Ha valaki 12 kg többlettel indul, az elején sikeresen mennek le a kilók, aztán amikor már csak 3-4 kg van, hirtelen nagyon belassul a fogyás. Erőszakoskodni nem érdemes, mert nagyon küzd a szervezet, igyekszik visszaállítani a fogyás előtti állapotát, (ez az emberi szervezet természetes védekezése a fogyás ellen), többek közt erőteljes éhségrohamokat produkál, ilyenkor is kiváló szolgálatot tesz a CM3.” Ahogyan a súly megtartásában is remek segítőtárs lehet.

A CM3 felbecsülhetetlen haszna pedig nem csupán éhségünk megszüntetése – hanem az, hogy újra megtanítja a testet, hogyan kerüljön kapcsolatba saját telítettség-érzékelőivel. Megtanuljuk felismerni testünk éhségjelzéseit, a helyes ételmennyiséget és oda tudunk figyelni az ételek minőségére is. Nemcsak karcsúságot ad – megtanít annak maradni is!

A legjobb segítség, a legalaposabb szakmai és orvosi háttérrel. Használjuk hát, hiszen ezért született meg! (X)

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!