Keresés
Close this search box.

KAQUN víz

//

A KAQUN egy speciális klaszterszerkezetű víz, mely egyedi, stabil és kötött formában tartalmaz és tárol oxigént. Egyrészt palackozott ivóvízként, másrészt kádfürdő formájában áll rendelkezésre. A KAQUN ivóvíz alacsony ásványi anyag tartalmú forrásvíz, amely az észak-olaszországi Dolomitok hegységben található Pasubio hegy (2232 m) gleccseréből ered, és a Posina völgyben (630 m) levő forrásból egy elektrolitikus rendszeren (KAQUN System) áthaladva kerül palackozásra. Az előállítás során nem használnak fel kemikáliákat, illetve nem történik magasnyomású oxigén bevitel.

KAQUN

Hatékonyságát embereken végzett klinikai vizsgálati eredmények igazolják.

A KAQUN vízterápia kedvező hatását a sejtszintű anyagcsere folyamatokban, az immunrendszer erősítésében, a szervezet regenerációjában in vitro (kémcsőben) és in vivo (élő szervezetben) kísérletekben vizsgálták, illetve további kísérletek jelenleg is folynak.

Az immunológiai paraméterek analízise során megállapították:

A fentieket összegezve megállapíthatjuk, hogy a KAQUN vízterápia különleges és egyedülálló. Nem csak azért, mert klinikailag tesztelt, embereken végzett orvostudományi kutatásokon vett és vesz részt, mind in vitro és in vivo vizsgálatokban, hanem maga a gyártási technológia révén is.

A KAQUN víz előállítása számítógép vezérelt elektrolitikus eljárás. A vizet egy speciális föld-fém elemen vezetik keresztül, ahol más információt kap, ami által megbomlik a hidrogén és oxigén kapcsolata, majd egy másik rendszeren áthaladva újra struktúrálódik, speciális klaszterekbe rendeződik.

A KAQUN víz egy teljesen új megoldás az immunrendszer erősítésére, egyben hatékonyan támogatja testi-szellemi egyensúlyunk kialakulását. Az egészségüket megőrizni vágyók, sportolók vagy akár krónikus panaszokkal küzdő betegek is élvezhetik a víz és az oxigén csodálatos összhangját, elmerülve egy kád KAQUN vízben.

A tudományos kutatási eredményekről részletesen olvashat a www.kaqun.hu weboldalon.

KAQUN Fürdő, Kerepes
2144 Kerepes, Szabadság utca 102.
Telefon: 06 28 481-062

2012. március 09-én (pénteken)
KAQUN nyílt egészségnap
a Kerepesi KAQUN Fürdőben,
ingyenes tájékoztató előadásokkal,
ingyenes véroxigénszint-méréssel.
A programmal kapcsolatban érdeklődjön a www.kaqun.hu oldalon, vagy a 06 28 481-062-es telefonszámon.

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!