Keresés
Close this search box.

Minőségi gyógygomba kivonatok

//

Tina aggódó édesanyja azonnal alternatív kiegészítő kezelések után nézett, miután kiderült, hogy lánya kisebb rosszullétei (fáradékonyság, szédülés) mögött komoly betegség áll, Hodgkin-limfómában szenved.

Természetes módszer a Hodgkin-limfóma kiegészítő- és utókezelésében:

Minőségi gyógygomba kivonatok

A kór a nyirokrendszer rosszindulatú daganatos megbetegedése. A kezdeti vizsgálatokat, vérvételt és mellkasröntgent, CT és szövettan követte, majd kezdetét vette a lány kemoterápiás kezelése. Az édesanya felvette velem a kapcsolatot, és a kivonatok adagolásáról érdeklődött, így már a kezelés alatt is kiegészítő terápiaként szedte a gyógygomba kivonatokat az ajánlott dózisban.

A sportos és szorgalmas Tinán sajnos látható nyomokat hagyott a betegség elleni küzdelem. 10 kilót fogyott, arca a szteroidoktól felfúvódott, sápadt volt, derékig érő hosszú haja kihullott. Ő mégis szerencsésnek vallotta magát, hiszen látva a kórházban a Hodgkin-kórban szenvedő gyermekeket, megállapította, mások sokkal rosszabbul viselik a terápiát. Míg sokaknak rossz állapotuk miatt csúszott a kezelése, ő mind a tízet időben kaphatta meg, ezzel is gyorsítva a gyógyulás folyamatát.

A kemo- és sugárterápia hosszú távú mellékhatásainak csökkentése az egyik legfontosabb hatása lehet a gyógygomba kivonatoknak. A világon először javasoltuk betegeknek a gyógygomba kivonatok mellé az apigenin fogyasztását. A rákbetegeknél a túlélés valószínűsége legszorosabban az áttétek jelenlétével, illetve az életminőséggel függ össze. Tehát a túlélés valószínűsége nem feltétlenül a tumor méretétől függ leginkább. Az apigenin az egyik legerősebb áttét gátló faktor, ami létezik a természetben, és ezt érdemes kihasználni.

Tinánál rövidtávon jelentkeztek neurológiai károk, amelyeket a járásán (talpon történő járás) tapasztalt. Különböző széles spektrumú gyógygomba kivonat keverékek alkalmazásával ezt pár hónap alatt sikerült teljesen normalizálni.

A kemo- és sugárterápia az idegrendszert is képes tönkretenni, hosszú távon is. Amennyiben az idegrendszer őssejtjeit pusztítja, az magatartászavarokhoz, idegrendszeri károkhoz, agykárokhoz, memóriazavarokhoz, depresszióhoz, akár skizofréniához is vezethet.

Ha a betegeknek jó a hangulata, miközben szedik a kivonatot, azt jelzi, hogy az agy épsége megmarad és aktívak az agyi őssejtek. A gyógygomba kivonatok egyik legnagyobb mellékhatása az, hogy valószínűleg tovább élnek a betegek, akik szedik. Tehát, hogyha valaki csökkenteni akarja egy újabb súlyos betegség valószínűségét, javasolt a kivonatok csökkentett dózisú fogyasztása a jövőben is.

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!