Keresés
Close this search box.

KAQUN Egészségcentrum és Fürdőház Hévíz

//

Ha Hévízről beszélünk, olvasunk, szinte mindenkinek a Hévízi tó jut eszébe először. A város teljesen összekapcsolódott a tóval, a fürdőturizmussal. A KAQUN Egészségközpont és Fürdőház szervesen illeszkedik a város ezen arculatához, hangulatához és egyben innovatív szemléletet is hoz a térségbe.


Egészségcentrum és Fürdőház Hévíz

Hévízen a fürdőturizmus gyökerei a 18. századra nyúlnak vissza, s e század végére megszületett Hévízfürdő. A víz az ember életében már évezredek óta fontos szerepet tölt be, mind a test, mind pedig a lélek megtisztulásában. A KAQUN technológia révén egy speciális klaszterszerkezetű víz jön létre, ahol a hidrogén és az oxigén kapcsolata újrastruktúrálódik, átrendeződik. Ennek a folyamatnak a végeredménye a különleges és egyedülálló KAQUN víz, melynek az emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatását klinikai vizsgálati eredmények igazolják. A KAQUN víz egyedi, stabil és kötött formában tartalmaz és tárol oxigént. Az előállítási folyamat során nem használnak fel kemikáliákat, illetve nem történik magasnyomású oxigénbevitel. Palackozott ivóvízként és kádfürdő formájában is rendelkezésre áll.

A KAQUN vízterápia megindítja a szervezet regenerációját, csökkenti az oxigénhiányos állapotot, erősíti az immunrendszert, mely szervrendszerünk nagyon összetett, s érzékenyen reagál minden zavaró hatásra (pl. stressz, dohányzás stb.). A vizsgált esetek 72%-ában növeli a szervezet antioxidáns kapacitását, ami a szabadgyökök ártalmatlanításában támogatja az immunrendszert, mindemellett hatékonyan elősegíti a test-lélek-szellem egyensúlyát.

A tudományos kutatási eredményekről részletesen a www.kaqun.hu oldalon olvashat.

A KAQUN Fürdőház filozófiája a természetességben rejlik. Olyan ember- és egészségközpontú komplexum, ahol az egészségüket megőrizni vágyók, sportolók vagy akár krónikus panaszokkal küzdő emberek is találhatnak számukra megfelelő alternatív megoldást. A KAQUN fürdő- és ivókúra mellett különböző masszázsokkal, BEMER fizikai érterápiával, jáde köves masszázsággyal és hormonegyensúly tanácsadással várják a szakemberek az érdeklődőket.

A KAQUN Egészségközpont és Fürdőház Hévíz központjában található, mindenki számára nyitott, aki szeretne egészségesebben élni, odafigyelni magára és családtagjaira. Minden hónapban egészségnapot szervezünk ingyenes tájékoztató előadásokkal, ingyenes vér-oxigénszint méréssel.

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!