Keresés
Close this search box.

Legyél Szuper! Egyél Slank!

//

Hölgyeknél minden tavasszal égető probléma a télen felszedett kilók eltüntetése, mely a zsírpárnák vékonyítása mellett, a kedvünket is jobbá teszi. Diéta esetén azonban kerüljük a koplalást, mely szervezetünk védekező rendszerét aktiválná. Hívjuk inkább segítségül a gyógynövényeket!

Gyógynövények – a testsúlycsökkentés segítői

Legyél Szuper! Egyél Slank!

Népgyógyászati tapasztalatok szerint, az ideális testsúly elérésében hatékony segítőnk lehet a csalán és az édesgyökér, mely medvecukor formájában is ismert, az utóbbi években pedig a zsíranyagcserét pozitívan befolyásoló ananászt, az étvágycsökkentő mate levelet s az anyagcsere fokozását elősegítő és antioxidáns hatású zöld teát is használják e célra.

Újdonságként jelent meg egy új növényi összetevő a kicsit furcsa hangzású NeOpuntia kaktuszkivonat. A francia Bio Serae laboratórium által kifejlesztett kaktuszkivonat Opuntia ficus-indica kaktusz vagy más néven indián fügekaktusz szárított leveléből vegyszer és oldószermentes eljárással készült, teljes mértékben természetes hatóanyag. Fő összetevője az oldódó és oldhatatlan étkezési rostok komplexuma, amely több szempontból is jótékony hatással bír a szervezetre. Segíti a testsúlycsökkentő programot az étvágy és a kalória bevitel mérséklésével. Részt vesz a zsíranyagcserében, megköti a zsírt a gyomorban, így az felszívódás nélkül ürül ki a szervezetből. A kaktuszlevél lipofil tulajdonságaiból adódóan képes már a bélcsatornában megkötni a táplálkozás által bejutott zsírokat, amelyek így nem szívódnak fel. A kapszula hatóanyagai segíthetnek a testsúlycsökkentő program beartásában és az alakformálás sikerességében.

A növényi összetevők mellett érdemes a természetet más formában is előtérbe helyezni a fogyókúrák alatt. Javasolt a sok séta vagy kirándulás a szabadba, friss levegő és testmozgás. Pszichésen, mentálisan tudatosítsuk magunkban, hogy a „slank” alak nem feltétlenül a karcsú és nádszálvékony formákra utal, hanem inkább arra, hogy genetikai adottságainkhoz és szervezetünk egészségéhez megtaláljuk azt a testsúlyt, amely mellett mind fizikailag, mind pedig mentálisan boldogok és elégedettek tudunk lenni. (x)

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!