Keresés
Close this search box.

Tavaszi belső nagytakarítás Primbiotikummal

//

Tavaszi nagytakarítás idején ne csak a függönyt mossuk ki! Tegyük ugyanezt szervezetünkkel, hiszen közérzetünket, erőnlétünket, immunrendszerünk működését nem az ablak csillogása, hanem sokkal inkább emésztő rendszerünk tisztasága, bélflóránk állapota határozza meg.

A mosáshoz víz kell! Legyen szó az illatosra varázsolt függönyökről, vagy éppúgy, a hosszú téli időszak alatt elsalakosodott emésztő rendszerünkről. A vizet pedig bevihetjük felülről: literszám megivott tiszta víz formájában; esetleg alulról az igencsak kellemetlen kolon-hidroterápia (bélmosás) módszerével, de van ennél szelídebb és kevésbé megterhelő módszer is! Nem is beszélve arról, hogy az alulról-felülről bevitt tiszta víz igen hamar távozik a belekből, s kérdéses, hogy elvégezte-e ez idő alatt takarító funkcióját. Minden pohár vízből ugyanis, melyet megiszunk, a nagyobbik hányad felszívódik, és csak kevés marad a béltartalomban.

Célravezetőbb lenne inkább a tisztításra szánt víz jó részét a belekben tartani, hogy ott folyamatosan végezhesse tisztító feladatát, állandóan fenntartson egy – a bélflóra számára kívánatos – hidratált környezetet, miközben fokozatosan kioldja a szennyező, mérgező anyagokat, s megszűnteti közben az elsalakosodott szervezetre jellemző székrekedést is.

Ezt a feladatot, az egyedülállóan magas vízmegkötő tulajdonságú mikrobiális cellulóz, a Primbiotikum képes elvégezni. E magyar találmány mikro-rostjai a saját súlyuknak akár százszorosát kitevő vízmennyiséget tudnak megkötni. Egy kanál Primbiotikumot tartalmazó gélben csak néhány tized gramm mikro-rost van, víztartalmának nagy része mégis benn marad a béltartalomban, ami gyorsabb, könnyebb székletet biztosít, egyben betölti tisztító funkcióját, mellyel immunrendszerünket és optimális testsúlyunk megőrzését is szolgálja.

Tehát: mint fenn, úgy lenn, mint kinn úgy benn, legyen tavaszi, ragyogó tisztaság! (X)

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!