Keresés
Close this search box.

Az egészséges élet három alappillére

//

Az egészséges szervezetet három irányból éri támadás nap, mint nap: elsavasodás, méreganyagok felgyülemlése a szervezetben és ennek következtében, az immunrendszer gyengülése. Mindhárom probléma már az ipari forradalom óta fennáll, és a mai legsikeresebb készítmények, módszerek a régi, jól bevált, évszázadok óta használt metódusokon alapulnak – természetesen a mai kor követelményei, igényei szerint továbbfejlesztve.

Az egészséges élet
három alappillére

– a keleti gyógyítók filozófiája szerint

Az eljárás mai megfelelője a természetes ásványokat tartalmazó lúgosító palack, amely sima csapvízből magas minőségű PH8.5+ lúgos vizet állít elő, a szervezet számára létfontosságú ásványi anyag tartalommal.

Szervezetünk a méreganyagokat nagyrészt a zsírszövetekben tárolja, lehetőleg távol a létfontosságú szervektől. Mindez korábban kiválóan működött, amíg a modern kor mérhetetlen mennyiségű adalékanyagai el nem árasztották testünket – ezekkel már testünk méregtelenítő mechanizmusa is nehezen birkózik meg.

Ázsiában és Japán azon részein, ahol nagy számban élnek 100 évesnél idősebb emberek, akik meglepően jó állapotban vannak, mindenhol megtalálható e három módszer (folyamatos enyhe lúgosítás, méregtelenítés, immunszabályozás,) melyeket évtizedek óta sikeresen alkalmaznak. (x)

Dr. Keith Dalton. MA MSc PhD
További info: www.jinjang.hu
Jinjang.eu Kft – 06-30/218-2131

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!