Keresés
Close this search box.

Narancsbőr-riadó!

//

A krémektől az önsanyargató diétákon át az izzasztó edzésekig, a legtöbb nő már szinte mindent kipróbált a narancsbőr elleni harcban. A megfelelő életmód és a professzionális segítség azonban meghozza az eredményt!

Narancsbőr-riadó!

1. Infraszauna – Az infrakabin 35 fokos levegőhőmérséklete a nélkül segíti a kötőszövet fellazítását, a méreganyagok eltávolítását és a verejtékezést, hogy megterhelné a vérkeringést. Az infravörös hő – az élő szövet természetes hővezetésének köszönhetően – továbbhalad a mélyebben fekvő rétegekbe, ahol a véráramlás viszi tovább magával, és osztja el az egész szervezetben, így fejti ki sejtregeneráló hatását.

2. Masszázs – A kézzel, vagy géppel végzett masszázs helyi vérbőséget eredményez, ezáltal segíti a lerakódott salakanyagok elszállítását.

3. LPG – A speciális forgó hengeres eljárás a szövetek oly mélységű stimulációját éri el, ami korábban szinte elképzelhetetlen volt. Képes a kötőszövetet minden irányban megmozgatni, ezáltal helyrehozni az elváltozásokat. A kezeléseket mindig személyre szabottan kell felépíteni, hiszen más eljárást igényel a feszesítés, mást a narancsbőr, és megint mást a zsírlebontás. A cellulit-kezelések nem mindig kellemesek, ám az LPG-vel való kezelés teljesen fájdalommentes.

Narancsbőr probléma esetén, kerüljünk mindent, ami gyengíti a keringést, így a hosszas ücsörgést a meleg vízben, magas sarkú cipő tartós viselését és a túlzott napozást is. A tudatos táplálkozás és a heti 3×1 órás intenzív testmozgás elengedhetetlen fegyver a cellulit elleni harcban, sőt – a vérkeringés és anyagcsere élénkítésével – még a narancsbőr kialakulásának megelőzésére is alkalmas.

Bárdos Ferenc
az Oxygen Wellness masszázs szakmai vezetője
www.oxygenwellness.hu

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!