Szép bőr, egészséges kisugárzás, magabiztosság, siker

//

A szépség elsősorban a belső kisugárzásból adódik, mégsem mindegy, hogy törődünk-e önmagunkkal, akár bőrünk külső táplálásával, akár tudatos étkezéssel. A Hagyományos Kínai Orvoslás (TCM) holisztikus szemlélete szerint, egy célt több oldalról kell támogatni.

Szép bőr, egészséges kisugárzás, magabiztosság, siker

Értékes étrendi kiegészítés a könnyen felszívódó, jól hasznosuló, csirkeporcból kivont II. típusú kollagén, mely esszenciális aminosavakat, valamint hyaluronsavat tartalmaz. Ezek a porcok építőkövei, a kötőszövetek jelentős szerkezeti elemei, melyek elősegítik a bőr rugalmasságának megőrzését, a haj és a körmök szépségét, valamint az ízületek mozgékonyságát. Jelentős szerepük van a porcfelszín épségének, a porcréteg megfelelő vastagságának és az ízületi kötőszövetek optimális tápanyagellátásában.

A TCM szervóra szerint, az ember biológiai órája 24 óra alatt jár körbe. 23 órától hajnali 1 óráig „uralkodik” az epehólyag, ami szorosan összefügg a máj működésével, amely 1-3 óráig a legaktívabb. Szervezetünk számára ideális tehát, ha éjjel 23-3 óra között mélyen alszunk. Lehetőleg 19 óra előtt költsük el könnyű vacsoránkat, hogy epénket, májunkat kíméljük, és segítsük a táplálék lebontását és felhasználását segítő biokémiai folyamatokat.

A TCM szerint, a másnapi frissesség és a bőr szépségének egyik záloga a korai fekvés, a minőségi alvás. A lelki egyensúly fenntartása érdekében legyen türelmes, elnéző, megbocsájtó, jóságos, könyörületes és boldog, mindez a hosszú élet és a szép bőr titka is egyben.

Hagyományos Kínai Orvoslás Egyesület

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!