Pofonegyszerűen lefogyhat – koplalás nélkül

//

Egy biotechnológiai szenzáció segítségével anélkül szabadulhat meg a kilóktól, hogy meg kellene küzdenie az éhségérzettel!

Pofonegyszerűen lefogyhat
– koplalás nélkül!

Ekkor találkozott a CM3 Alginat-tal, mely megváltoztatta az életét. A barnamoszatból készült természetes alapanyagú kapszula segítségével úgy tudta leadni a fölösleges kilókat, hogy közben nem éhezett, és nem kellett lemondania a finomságokról sem. Ma már újra szívesen vesz részt programokon, könnyebben végzi a munkáját, könnyebben viseli a háztartás terheit is, ráadásul újra fel tudja venni régi ruháit. A felesleges kilókkal együtt a rosszkedve is elpárolgott, újra lendületes és energikus.

A CM3 Alginat segítségével kevesebbet eszik, mégis jóllakottnak érzi magát!

A CM3 Alginat kizárólag természetes alapanyagokból álló testsúlycsökkentő kapszula, amely a jóllakottság érzetét keltve segít elérni az ideális testsúlyt. Használatával csökkentheti az elfogyasztott étel mennyiségét, újra megtanulhatja, hogy valódi szükségleteinek megfelelő minőségű és mennyiségű ételt fogyasszon.

A CM3 Alginat biotechnológiai szenzáció, barnamoszatból nyert komplex rost, amely a gyomorban puha, zselészerű anyaggá duzzad, és 6-8 órán át marad a gyomorban. A mozgás hatására a kapszula ide-oda lökődik, s így újra meg újra stimulálja a gyomor felső érzékelőit, amelyek elsődlegesen felelősek a jóllakottságérzet kialakulásáért. Ezek az érzékelők újra és újra elküldik az agy éhségközpontjába az üzenetet: Jóllaktam! Ennek köszönhetően órákon át tartó teltségérzet alakul ki. Az Alginat-test természetes módon bomlik le, és felszívódás nélkül távozik a szervezetből.

CM3 Alginat kapszula mindent elvégez Ön helyett!

Semmi mást nem kell tennie, mint hogy étkezések előtt félórával beveszi a CM3 Algi-natot. A kapszula szabályozza az elfogyasztott étel mennyiségét, és a kilók szinte maguktól leolvadnak. Egész egyszerűen nem lesz éhes, az ételadagok pedig lecsökkennek.

Nem kell lemondania kedvenc ételeiről sem, és nem kell különleges fogyókúrás ételeket készítenie. A CM3 Alginat adagolása személyre szabható, attól függően, hogy mennyi étel fogyasztásához szokott hozzá.

A CM3 Alginatnak nincsenek mellékhatásai, s mivel mechanikus, nem pedig kémiai úton küldi az üzenetet, a készítményhez nem szokhat hozzá. Cukorbetegek is fogyaszthatják, nem kell beszámítani a naponta bevitt szénhidrát mennyiségébe.

A CM3 Alginat orvostechnikai eszköz, mely vény nélkül kapható,

és egészségpénztárban elszámolható.
Ne feledje: Órákon át tartó jóllakottságérzés lemondások nélkül! (x)

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!