Keresés
Close this search box.

Candell és Avevit

//

A B-vitaminok fontos élettani szerepet töltenek be egészségünk megőrzésében. Mivel vízben oldódnak és szervezetünkben nem raktározódnak, ezért lényeges odafigyelnünk, hogy változatos, kiegyensúlyozott étrenddel és szükség esetén az étrend kiegészítésével gondoskodjunk arról, hogy szervezetünk nap, mint nap hozzájusson ezekhez az értékes tápanyagokhoz.

 

A Candell szelénes élesztőtabletta olyan étrend-kiegészítő készítmény, amely a B-vitamin csoport tagjait természetes B-vitaminkomplex formában tartalmazza. A komplex forma segíti a B-vitaminok hasznosulását szervezetünkben. A Candell szelénes élesztőtabletta az általánosan ismert élesztőknél (sütőélesztő, natúr sörélesztő) magasabb vitamintermelő képességű speciális élesztők felhasználásával készült. Az élesztőket feltárt, inaktivált formában tartalmazza, így azok értékes tápanyagai jól hasznosulnak, és szedése nem váltja ki a gyomor felfúvódását. Hatóanyagai közül kiemelkedik a szelén, a B1-vitamin és a B6-vitamin.

A szelén antioxidáns hatása révén hozzájárul szervezetünk sejtjeinek, így a bőr sejtjeinek oxidatív stresszel szembeni védelméhez is, és szerepet játszik a bőr korai öregedését kiváltó szabadgyökök oxidációs sejtkárosító hatásának csökkentésében. A szelén bizonyítottan segíti az egészséges hajszerkezet fenntartását, valamint a köröm megfelelő állapotának megőrzését. Támogatja továbbá immunrendszerünk kiegyensúlyozott működését, segíti férfiaknál a normál spermaképződést, emellett hozzájárul a pajzsmirigy egészséges működéséhez.

A B1- és a B6-vitamin segíti idegrendszerünk kiegyensúlyozott működését, és hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához.

A B1-vitamin segíti szervezetünk energiatermelő folyamatait és a szív normál működését. A B6-vtamin részt vesz szervezetünk energiatermelő folyamataiban, bizonyítottan hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. Ez a sokoldalú vitamin támogatja immunrendszerünk kiegyensúlyozott működését, hormonrendszerünk megfelelő aktivitását és hozzájárul a megfelelő vörösvérsejt-képzéshez.

Vannak olyan élethelyzetek, traumák, betegségek, amelyek a szokásosnál jobban igénybe veszik a szervezet testi-lelki erőtartalékait, ezért az érintett, noha már tulajdonképpen túl van a nehezén, mégis gyengének, kimerültnek, elesettnek érzi magát. Ilyenkor nagyon jól jön egy kis segítség ahhoz, hogy újra „össze tudja szedni magát”.

Fertőző légúti vagy emésztőrendszeri betegségeken, esetleg nagyobb műtéti beavatkozáson, megterhelő kezeléseken átesve, a lábadozás időszakában, vagy valamilyen krónikus betegség, elhúzódó stressz, túlhajszoltság miatt meggyengülve, szükség lehet hatékony roborálásra. A világújdonságként kifejlesztett Avevit filmtablettát elsősorban ezekre az esetekre, illetve gyógyult rákbetegek számára, az Avemar abbahagyása után ajánljuk.

Már Szent-Györgyi Albertnek is meggyőződése volt, hogy a búzacsírában érdemes rákellenes anyagokat keresni. Az ő nyomán indultak el magyar kutatók, és fejlesztették ki a búzacsíra fermentációjával a világhírű Avemart.

Az Avevit étrend-kiegészítő készítmény fő aktív összetevője az Avemar pulvis koncentrátum, az Avemar termékekben is alkalmazott hatóanyag, válogatott minőségű búzacsírából biokémiai eljárással előállított standardizált kivonat, amelynek hatását a szelén és az E-vitamin erősíti. A szelén és az E-vitamin támogatják szervezetünk természetes védekező rendszerét: antioxidáns hatásuk révén hozzájárulnak sejtjeink védelméhez az oxidatív szabadgyökök károsító hatásával szemben. (x)

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!