Keresés
Close this search box.

Elfújhatjuk az influenzát!

//

A nyirkos, fagy nélküli, ám hideg időben szinte akadálytalanul terjednek a betegséget okozó vírusok, melyek cseppfertőzéssel, a légutakon keresztül jutnak be szervezetünkbe, hogy aztán ott szaporodásnak induljanak. A betegség megelőzése érdekében egyrészt gondoskodnunk kell saját védekező rendszerünk erősítéséről, másrészt valahogy meg kell akadályoznunk a vírusok bejutását szervezetünkbe. A kérdés: hogyan?

Elfújhatjuk az influenzát!

A svájci Herb-Pharma AG vállalat kutatói által kifejlesztett ViroStop spray természetes összetevőinek egyedi kombinációja hatékony segítséget nyújt a kórokozók elleni védelemben, az iskolás gyerekeknek és a felnőtteknek egyaránt. Speciális hatóanyagainak köszönhetően a ViroStop spray négy ponton segít az influenza és a meghűléses betegségek elleni küzdelemben:

Az egyszerűen alkalmazható ViroStop spray-t elég a torokba fújni, hogy a nyálkahártyán egy védő bevonat alakuljon ki, mely megakadályozza a kórokozók bejutását a szervezetbe. A ViroStop spray fő hatóanyaga a Cistus creticus, magyarul bodorrózsa, melynek laboratóriumi vizsgálatok is igazolták gyulladáscsökkentő és vírusellenes hatását.

Huszárné Kürti Éva
egészségtan tanár

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!