Keresés
Close this search box.

Tavaszi nagytakarítás

//

„Az emberi szövetek éppúgy túl vannak terhelve a feldolgozhatatlan nehézfémek miatt, mint a Föld a nem lebomló műanyag hulladéktól.”

Szennyezett világban élünk! Benne mi is telítve vagyunk mérgező, egészséget károsító anyagokkal, többek között nehézfémekkel.

A nehézfémeket előszeretettel használja az élelmiszeripar (csomagolóanyagokban, tartósítószerekben, adalékanyagokban, állományjavítókban), a kozmetikai ipar (nehézfémsók a dezodorokban). A legmegdöbbentőbb talán az, hogy a gyógyászatban is találkozhatunk velük, hiszen az amalgám fogtömésekből higany jut a szervezetünkbe, a „védő”oltások szintén higanyt tartalmaznak, és sajnos a gyógyszeripar is felhasználja a nehézfémeket a gyógyszergyártásban. Így aki sok gyógyszert szed, erőteljesen terheli szervezetét a nehézfémekkel.

A legnagyobb probléma az, hogy a nehézfémek rendkívül nehezen és lassan ürülnek ki szervezetünkből, miközben lerakódnak a csontokban, májban, vesében, agyban, szívben, kellemetlen tüneteket és betegségeket okozva, például: hajhullás, emésztési zavarok, ízületi fájdalmak, kimerültség, alvászavar, migrén, depresszió, autizmus, tanulási nehézségek, pszichés elváltozások, vérkeringési zavarok, daganatos betegségek stb.

Mára az is kiderült, hogy a gombafertőzéseket – például Candida – is összefüggésbe hozhatjuk a nehézfém túlterheléssel. A gombás fertőzés tulajdonképpen testünk válaszreakciója, egyfajta védekező módszer, hisz a gombák megkötik a nehézfémeket, megakadályozva, hogy azok létfontosságú szervekbe jutva, esetleg súlyos mérgezést okozzanak.

Ha a belek, a máj, a vesék nem képesek megszabadítani a szervezetet a káros anyagoktól, az a légutakon és/vagy a bőrön át próbálkozik a méregtelenítéssel. Ennek jelei lehetnek: bőrviszketés, ekcéma, herpesz, asztma, szénanátha, allergiák stb.

Szervezetünk egyedül többnyire képtelen megbirkózni a nehézfémek kiürítésével, segítségre van szüksége, hogy megszabaduljon ezektől a nemkívánatos betolakodóktól. Ideális segítőtársa a TERMÉSZETES HUMINSAV lehet. A humin anyagok a növényi eredetű biomassza évezredes bomlási folyamatai során keletkeznek. A huminok családjába tartoznak az értékes huminsavak és fulvolsavak. Ezek a különleges szerves molekulák a homogén karbon kori növényzetből keletkezett tőzegből nyerhetők ki.

A nehézfémektől megszabadulni nem könnyű, de nem is reménytelen feladat. Egy alapos tisztítókúrához pedig közeledik a legmegfelelőbb időszak, a tavasz. Hangolódjunk rá minden porcikánkkal, s újuljunk meg ne csak kívülről, de belülről is. Méregtelenítsünk, tisztítsuk meg szervezetünket, hogy újra erősnek és egészségesnek érezhessük magunkat!

A huminsavról bővebb információt a www.humicin.hu és www.humicin.com weboldalakon, illetve a 06-30/373-3300 telefonszámon kaphat. (x)

Gombás Adrienn
természetgyógyász

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!