Keresés
Close this search box.

Tánc a vízzel

//

Milyen jótékony hatásai lehetnek a rendezett szerkezetű víznek szervezetünkre nézve? Erre a kérdésre ad választ M. J. Pangman: Hexagonális víz c. hamarosan megjelenő könyve, melyből közreadunk néhány gondolatot.

Tánc a vízzel

Pangman, könyvében hivatkozik Dr. Mu Shik John ún. molekuláris víz környezet-elméletére. Ezen teória szerint, az öregedési folyamat a rendezett víz fokozatos elvesztése a szervekből, szövetekből és sejtekből, amit a test teljes víztartalmának általános csökkenése kísér. Elmélete azt is magába foglalja, hogy a rendezett víz bejuttatása a szervezetbe növelheti az életerőt, lassíthatja az öregedési folyamatot és megakadályozhatja a betegségek kialakulását, elősegítheti a fokozottabb hidratálást, méregtelenítést, tápanyagfelszívódást és sejtközötti kommunikációt. S mivel az emberi szervezetben a rendezett víz az elsődleges kristály, fogyasztásával magának az emberi test kristályának szerkezetét erősítjük.

Miért csökken a korosodással a test víztartalma és a sejteken belül a víz aránya? Ez a két jelenség különböző okokból jöhet létre.

A teljes spektrumú, élő víz fogyasztása a test rendszeres, teljes átmozgatásával az egyik legfontosabb kulcs a hosszú élethez – eggyel több ok arra, hogy szó szerint táncoljunk a vízzel!

Info: www.vitalizal.hu

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!