Keresés
Close this search box.

Újra formában!

//

Mindannyian tudjuk, hogy nincsenek csodák: a tartós karcsúság titka az egészséges táplálkozás és a sok mozgás – egy életen át. Ha a zöldségek-gyümölcsök fogyasztása teljesen természetes módon beépül az étrendbe, akárcsak a napi 30 perc séta vagy torna, nagy baj nem lehet.

Újra formában!

Handl Attila a Turbó diéta® módszer magyarországi bevezetője és a termékek kizárólagos hazai forgalmazója. Megkérdeztük, mit érdemes a módszerről tudni.

Mi is ez a Turbó diéta®?

A Turbó diéta® egy magas fehérjebevitelen alapuló fogyókúrás módszer, amit egy német orvos dolgozott ki. Figyelembe veszi a szervezet egészséges működését, illetve annak visszaállítására törekszik. A Turbó diéta® során egy speciálisan kifejlesztett enzimes fehérje turmixporral helyettesítjük a fő étkezéseket. A turmixpor sok fehérjét, vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet, valamint a szervezet működéséhez szükséges mennyiségű szénhidrátot tartalmaz, biztosítva a szervezet számára az egészséges súlycsökkentéshez nélkülözhetetlen feltételeket.

Mitől hatékony?

A Turbó diéta® fehérje turmixpor biztosítja a mennyiségi és minőségi fehérjebevitelt, amit a szervezet teljes egészében képes hasznosítani, így a kéthetes kúra hozzájárul az optimálisabb anyagcseréhez. Ennek köszönhetően beindul a zsírégetés, az eredmény napról napra látható. A turmixpor ideális összetételének köszönhetően a kúra során nem vonunk el proteint az izomzattól, a vércukorszint nem ingadozik, az inzulinszint beáll, és agyunk nem fog rendszeres éhségriadóval zargatni bennünket!

Hány napig kell diétázni?

A klasszikus Turbó diéta® 14 napig tart, ekkor minden étkezést a Turbó diétaR fehérje turmixporral helyettesítünk. Bár a módszer szigorúnak tűnik, nem kell megijedni: a tápláló fehérjéknek köszönhetően a diéta során nincs éhségérzet, sőt kimondottan életerősnek érezzük magunkat.

Azok számára, akik az utolsó pár kilójuktól szeretnének megszabadulni, a könnyített programot javasoljuk: ebben az esetben a reggelit és a vacsorát helyettesítjük a fehérje turmixporral, ebédre pedig egy könnyű, kalóriaszegény főételt fogyasztunk.

Jár valamilyen kellemetlen tünetekkel a diétázás?

A diétának semmilyen kellemetlen tünete, vagy mellékhatása nincs. A Turbó diéta® fehérje turmixpor ügyel arra, hogy a szervezet számára szükséges tápanyagokat biztosítsa, és ami még nagyon fontos, a diéta során a vércukorszint nem ingadozik, így elmaradnak az éhségrohamok is.

A fogyókúra nem koplalás

Két kulcsszó van, amit sosem szabad figyelmen kívül hagyni: a mennyiségi és minőségi tápanyag bevitel.

Ha szervezet túl kevés és nem megfelelő összetételű táplálékot kap, az anyagcsere lelassul, ráadásul az izomszövet, nem pedig a zsírszövet épül le. Amikor az ember visszatér a normál étkezésre, a szervezet ösztönösen raktározni kezd, a lelassult anyagcsere miatt pedig minden elfogyasztott falatot többszörös idő megemészteni, ami szintén súlygyarapodáshoz vezet. A Turbó diéta® fehérje turmixpor az összetételnek köszönhetően éppen ezt az alapvető hibát küszöböli ki.

A Turbó diétával® könnyebb a fogyókúra,
mint gondolná:

Keresse Ügyfélszolgálatunkat! Kérdezze Laurát!
www.turbodieta.hu
E-mail: laura@turbodieta.hu
Tel: 06 1 451 0294

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!