Egy elfoglalt nő fantasztikus fogyása a CM3 Alginat-tal

//

Balogh Éva egy igazi, mai elfoglalt 42 éves nő. Helyt áll a munkahelyén, a családjában anyaként és társként egyaránt. Mindemellett a CM3-nak köszönhetően még saját magára is oda tud figyelni, és végre túlsúly nélkül tud a tükörbe nézni.

Egy elfoglalt nő fantasztikus fogyása a CM3 Alginat-tal

Éva jól ismeri azokat a gondokat, amiket egy mai nőnek meg kell oldania a hétköznapi életében. Egyre több a munkája, napról napra több elvárásnak kell megfelelnie, egész nap csak az irodájában ül és a mindennapi stressz ellen néha egy-egy csokival, fánkkal és egyéb édességgel küzdött. Este későn vacsorázott és egyre nagyobb adagokat. A kilók pedig csak jöttek. Egyre rosszabbul érezte magát, ha emberek közé kellett mennie. Szűk volt rá a szoknya, szorított a blúz és egyre csak éhesebb volt.

A CM3 Alginat
kikapcsolja az agyában az éhséget!

Ekkor talált rá a CM3 Alginat étvágycsökkentő kapszulára. A CM3 Alginat szinte kikapcsolta az agyában az éhséget. Órákon át jóllakottnak érezte magát, az ételadagok lecsökkentek és a kilók szinte leolvadtak róla. Nem kellett lemondania a finom falatokról, csak egyszerűen kevesebb étellel is jóllakott. Pofonegyszerűen szabadult meg a felesleges kilóktól.

A CM3 Alginat segítségével kevesebbet eszik, mégis jóllakottnak érzi magát!

A CM3 Alginat teljesen természetes, egy barnamoszatból nyert komplex rost. A gyomorban egy puha, zselészerű anyaggá duzzad és 6-8 órán át ott is marad. A mozgás következtében a kapszula ide-oda lökődik, s így újra meg újra stimulálja a gyomor felső érzékelőit. Ezek az érzékelők az agy éhségközpontjába elküldik az üzenetet: jóllaktam! Ennek köszönhetően órákon át tartó teltségérzetet kelt. Az ételadagok lecsökkenek, egyszerűen kevesebbet fog enni. Az Alginat-test természetes módon bomlik le és felszívódás nélkül távozik a szervezetből. Nincs hozzászokás, mellékhatás.
Cukorbetegek is fogyaszthatják, egészségpénztárban elszámolható.

CM3 Alginat – centikben mérhető fogyás lemondások nélkül!

Semmi mást nem kell tennie, mint étkezések előtt fél órával bevenni a CM3 Alginatot és a kapszula mindent elvégez ön helyett. Szabályozza az elfogyasztott étel mennyiségét és a felesleges kilók szinte maguktól eltűnnek. Nem kell lemondania kedvenc ételeiről sem, és nem kell különleges fogyókúrás ételeket készítenie. Azt eheti, amit eddig, csak kevesebbel is jóllakik. A CM3 Alginat adagolása személyre szabható attól függően, hogy mennyi étel fogyasztásához szokott hozzá.

Órákon át tartó jóllakottság érzés lemondások nélkül! Kezdje el most és hamarosan centikben mérheti a változást! (x)

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!