Keresés
Close this search box.

Intim védelem anionokkal

//

A világ lakosságának több mint fele nő. Így több mint 3 milliárd embert a hétköznapokban közvetlenül érint az intim higiénia kérdése. Felmérések szerint, a nők 83%-a szenvedett már valamilyen nemi szervi fertőzéstől. A panaszokat kiválthatja, fokozhatja, a gyógyulást késleltetheti a nem megfelelő egészségügyi betét használata. Ez esetekben nyújtanak nagy segítséget az anionok!

De mik is az anionok?

Anionnak nevezzük a negatív töltésű ionokat. Ezek az ionok napjainkban széleskörű kutatások tárgyát képezik, melyek szerint képesek gátolni a baktériumok szaporodását, fokozzák az agyban a vérkeringést, megvédenek a levegőben terjedő számos baktériumtól, irritációtól és jótékony hatásuk van az idegrendszerre is.

Ezen tulajdonságaik alapján csökkenthetik a hüvelyi fertőzések kialakulását, és kiválóan alkalmasak az intim higiénia fenntartására.

A természetben 2000–4000 anion/cm³ az általános előfordulásuk, mely a civilizáció fejlődésével, a nagyvárosokban 500 anion/cm³ alá csökkent. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) megállapítása szerint, a friss levegő aniontartalma nem lehet alacsonyabb, mint 1000 anion/cm³. Ehhez képest a Crystal Anion betét anion csíkja több mint 5000 anion/cm3 negatív töltésű részecskét képes kibocsátani.

Az anion csík egy különleges ásványi kristályt Turmalint tartalmaz, amely nagyon sokféle ásványt foglal magába. Ez a különleges Turmalin segít a szagok megkötésében, a baktériumok és gombák közömbösítésében, a hagyományos betétek ugyanakkor, nem rendelkeznek ezzel a réteggel.

Az átlagos egészségügyi betétek esetében 3-4 óránként szükséges a csere. A Crystal Anion egészségügyi betét rendkívüli légáteresztő és nedvszívó képességgel rendelkezik – a folyadékot zselévé alakítja át –, így hosszabb ideig használható.

Hogyan válasszunk egészségügyi betétet?

Az egészségügyi betétek kínálata rendkívül széles. A színezéssel, illatosítással, helytelen csomagolással azonban, olyan kemikáliák és mikroorganizmusok kerülhetnek a betétre, melyek bőrirritációt, allergiás reakciókat, kellemetlen szagokat, bakteriális fertőzéseket és visszafertőződést is okozhatnak, melyek akár a méhnyakrák kockázatát is növelhetik. Emiatt ezen termékek nem felelnek meg az intim higiénia követelményeinek.

A Crystal Anion az egészségügyi betétek új generációja, mely 100%-ban természetes anyagokból készült, nem tartalmaz kémiai, allergén vagy mérgező anyagokat. Rendkívüli nedvszívó és légáteresztő képessége mellett, egy olyan speciális csíkkal ellátott, melynek felületén folyadék vagy hő hatására megkezdődik az anionok áramlása.

A betét 7 rétegű szerkezeti felépítése:

Természetesen, a Crystal Anion egészségügyi betét használata mellett is fontos, hogy még az egészséges hölgyek is részt vegyenek az életkoruknak megfelelő gyakoriságú nőgyógyászati szűrővizsgálatokon, melyek esetükben nem a kezelést, gyógyítást, hanem a megelőzést szolgálják. (x)

Szabó László
hatóanyag-szakértő

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!