Keresés
Close this search box.

Konferencia a Kaqun rendezésében az Országos Onkológiai Intézetben

//

Idén ismét megrendezésre került a Nemzetközi Kaqun Konferencia, immár második alkalommal. Eltelt egy év és nagy változások jellemezték az elmúlt időszakot. Bekerült a termék az Országos Onkológiai Intézetbe, ahol jelenleg is folyik egy tanulmány, mely a Kaqun hatékonyságát vizsgálja az onkológiai kezelés alatt álló betegek rehabilitációjában.

Konferencia
a Kaqun rendezésében az Országos Onkológiai Intézetben

E mellett a Kaqun megkezdte külföldi szereplését, mely a vártnál sikeresebben alakul: számos új kapcsolat jött létre Európától az Egyesült Államokig. Végül, de nem utolsó sorban, a Kaqun előállítása átkerült hazánkba, hogy a Kaqun 100%-ban magyar termékké válhasson, magyar forrásból, magyar munkaerővel. A gyártás hazai indításával csökkentek a szállítási és előállítási költségek, amely változás azonnal megmutatkozik a Kaqun ital közel 50%-os árcsökkenésében!

De térjünk vissza a konferenciához: 2 nap, 17 előadó, 160 résztvevő: teltházas rendezvény! Ez évben a külföldi vendégek aránya már elérte a 40%-ot, ami jól mutatja az érdeklődést a technológia iránt.

A konferencia címe: A Kaqun terápia szerepe az onkológiai kezelés alatt álló betegek rehabilitációjában.

A rendezvény fővédnöke: Prof. Dr. Kásler Miklós, az intézet főigazgatója volt. A Konferenciát megnyitó bevezetőjét a friss eredményekről beszámoló előadások követték.

A Konferencia fontosabb konklúziói, melyek a tanulmányt vezető Professzor Asszony, az intézmény pszichológusa, illetve a Magyar Rákellenes Liga elnökének részéről hangzottak el:

”…Előzetes eredményeink arra utalnak, hogy a Kaqun víz a betegek erőnlétét és közérzetét javítja, illetve csökkenti az onkológiai kezelések mellékhatását…”

”…Kezdeti eredményeink alapján a Kaqun-vízfürdő jól alkalmazható kiegészítő kezelés az életminőség szintjének megtartása és a distressz értékek javítása, illetve ezek hatékony kézben tartása érdekében. Az alacsony elemszám azonban további vizsgálatokat, illetve a kutatás folytatását teszi szükségessé…”

”…A Magyar Rákellenes Liga a komplementer medicina létét, eredményeit elfogadja, hangsúlyozva azt, hogy kizárólag együtt a hagyományos orvoslás módszereivel és nem helyettük kerülhet sor alkalmazásukra…” „…Mivel a Kaqun a szakma szabályai szerint halad előre, ezért a Magyar Rákellenes Liga ajánlja tagjainak…”

Az Országos Onkológiai Intézetben jelenleg folyó vizsgálat 2014 tavaszára fejeződik be, azt követően kerülnek a végleges eredmények publikálásra.

A Kaqun 10 éve van jelen a magyar piacon, 10 éve végez tudományos kutatómunkát a szakma szabályai szerint, ami biztosítékot jelent fogyasztóinak.

Továbbra is várjuk felfrissülni, megerősödni, vitalizálódni vágyó egészségtudatos vendégeinket, legyenek ők gyermekek, sportolók, családanyák, menedzserek, nyugdíjasok vagy betegség után lábadozók.

Kaqun fürdőklubjaink nyitva állnak az érdeklődők előtt, termékeink egyre több üzletlánc és biobolt kínálatában megtalálhatók.

Fürdőink: Kaqun Kerepes, Kaqun Zugló, Kaqun Kispest, Kaqun Onkológiai Intézet (nem nyilvános), Kaqun Veszprém, Kaqun Miskolc és Kaqun Héviz. Egészségükre! (x)

További információ:
www.kaqun.hu, 06 1 696 0870, info@kaqun.hu

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!