Keresés
Close this search box.

A víz karácsonyi üzenete

//

Karácsony, a szeretet ünnepe. A szereteté, melynél világunkban nincs is fontosabb. Dr Masaru Emoto japán vízkutató, aki híres kísérletei során elsőként örökítette meg a vízkristályokat és ezzel „láthatóvá tette a láthatatlant”, bebizonyította, hogy a szeretet megélésével a körülöttünk és a testünkben lévő víz egyaránt gyönyörű, szabályos szerkezetűvé válik.

A víz karácsonyi üzenete

De mik is ezek a vízkristályok? A vízkristályok a vízben lévő rezgések ábrái. A rezgés energia, láthatóvá váló információ. Szervezetünkben az élettani folyamatok kizárólag rendezett szerkezetű vízben tudnak maradéktalanul végbemenni. A szétesett kristályszerkezetű vizet a szervezetnek először át kell alakítania, ami jelentős energia-vesztességgel jár.

Az aranymetszés szabályai szerint tervezett csodálatos formájú TC Energy Design üvegtermékek speciális hullámszerkezetüknek köszönhetően már 3 perc alatt képesek visszaadni a víznek azt a készségét, hogy újra szabályos szerkezetbe rendeződjön vissza és pozitív információkat tudjon továbbítani.

A rendezett szerkezetű víz segítheti élettevékenységünket, immunrendszerünket, fokozhatja a tápanyagok felszívódását és a méregtelenítést. Frissít és hidratál. Nem tartalmaz káros, a szervezet számára romboló információkat.

A TC Energy Design termékpalettáját kancsók, ivó- és borospoharak, energia-alátétek és porcelán termékek alkotják. A termékek nagy része kapható – a Teremtés mintájaként ismert – Élet virága szimbólummal ellátott változatban is, mely szimbólum nagyban növeli a termékben tárolt víz pozitív rezgését. Emellett külön figyelmet érdemelnek a pozitív megerősítő mondatokkal („szeretetben élek”, egészséges vagyok” stb.) és csakra-színekkel ellátott poharak, melyek a testünkön lévő energiaközpontokkal harmonizálnak.

Végezetül álljon itt Dr. Masaru Emoto vízkísérleteinek egyik csodás darabja. A kísérlet során a „Happy Christmas” (azaz „Boldog karácsonyt!”) feliratot helyezték a vízzel töltött pohárra, melynek eredményeként a víz a képen látható csodálatos kristályszerkezetet vette fel. Ezzel kívánunk mi is boldog karácsonyt minden Kedves Olvasónak! (x)

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!