Keresés
Close this search box.

József gyógygomba-kivonatokat szed, és eltűnt a májáttéte

//

Bubori József erős, szívós, kitartó ember, aki pár évvel ezelőtt még beteg feleségét vitte különböző vizsgálatokra. Az egyik ilyen alkalomból rövid időn belül műtét lett, az ő életmentő műtéte.

József épp feleségét kísérte el vesevizsgálatra, amikor a doktornőnek beszámolt saját panaszairól is. Székletével kapcsolatosan rendellenességre figyelt fel, s a tünetek (véres, nyálkás széklet) aggodalomra adtak okot. A doktornő azonnal beutalót írt neki.

Mivel a diagnózis előrehaladott stádiumú bélrák volt, gyors beavatkozásra volt szükség, melyre egy hónapon belül sor is került. A műtét utáni PET-CT vizsgálat sajnos ismét rossz híreket hozott. A daganat áttétet képzett a májon.

József, orvosai javaslata ellenére, húzta-halasztotta az újabb beavatkozást. Úgy döntött, hogy egyelőre nem vállalja a műtétet, hiszen egyre jobban érezte magát a vastagbél operáció után. Ehelyett alternatív megoldáshoz folyamodott, s fia tanácsára apigenin- és gyógygomba-kivonatokat kezdett szedni. A kivonatokat már a vastagbélműtét után kapott kemoterápiás kezelések idején segítségül hívta, és a kedvező tapasztalatok gyorsan jelentkeztek. „Amíg kemoterápiától a többiek hánytak, nem ebédeltek, nem reggeliztek, én észre sem vettem, jó volt a közérzetem.”

Az apigenin- és gyógygomba-kivonatokkal József rendkívül jól viselte a terápiát, de az igazán jó hír csak ezután érkezett. A kezeléseket követő kontrollvizsgálatok eredményei folyamatosan zsugorodó májáttétet, majd teljes regressziót (visszahúzódást) mutattak, melyet még orvosai is meglepődve észleltek. „Jött a telefon, gratuláltak, hogy eltűnt a májáttétem. Hát ennél nagyobb boldogság nem kellett.”

A béldaganatról klinikai kísérletekben megállapították, hogy az apigenin képes jelentősen csökkenteni a daganat visszatérésének valószínűségét. A gyógygomba kivonatok képesek az aktivizálni és stabilizálni az immunrendszert. A béltumorok pedig nagyon érzékenyen reagálnak az immunrendszerre. Kimutatták, hogy minél aktívabbak a T-immunsejtek a bélráksejtek körül, annál valószínűbb a beteg gyógyulása és felépülése.

Ugyanakkor a gyógyulás szempontjából legfontosabb az áttétgátlás. Tehát, ha ilyet hallunk, hogy valakinek az áttétei visszahúzódtak, az minden egyes esetben csodaszámba megy. Általában a negyedik stádiumos betegeknél nem szoktak az orvosok a gyógyulás reményéről sem beszélni. Tehát ez egy kiemelkedő és nagyon fontos eset, ami arra mutat rá, hogy bizonyos esetekben az apigenin- és a gyógygomba-kivonatok együttes alkalmazásával rendkívül erős áttétgátló hatást lehet elérni, aminek következtében a betegek, úgy tűnik, teljesen tünetmentessé válnak.

“Amikor elmegyek a leletért, mindig az utolsó sort nézem. Ha oda van írva, hogy tünetmentes, akkor nálam boldogabb ember nincs a földön.” – mondja József. (x)

Varga Gábor
hatóanyag-kutató

A szerző az első magyar külföldön elismert neurotropikus agyterápia kifejlesztője. Szakmai cikkei megtalálhatóak az interneten.

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!