Keresés
Close this search box.

A „zsebvitamin”!

//

A datolya a történelem során egész civilizációkat tartott el: a sivatagi törzsek számára egy kis datolya és némi tevetej gyakran hónapokig elegendő volt az élethez, vajon miért nem szenvedtek hiánybetegségben?

Nem csodaszer, de csodajó

A „zsebvitamin”!

Az ókori és középkori Európában – finomított cukor hiányában – a méz mellett gyakran használt édesítőszer volt. Valószínűleg ma is jobb egészségi állapotban lennénk, ha cukor helyett datolyát használnánk akár édességként, akár konyhai alapanyagként.

Ásványi anyagok, rostok, vitaminok, energia, boldogság… – mintha a datolya a természet által alkotott roboráló kapszula lenne! Nagyobb kihívás, feladat, komoly szellemi vagy fizikai erőpróba esetén – akár az iskolában, a munkahelyen vagy a sportpályán, „feldobhatjuk” magunkat vele, ha szellemi és testi felfrissülésre van szükségünk.

A Herbaház által forgalmazott „zseb-barát” FAYEZ datolya kis adagokba csomagolva, könnyen elfér a mindennapi iskolás tízórai csomagban, sőt még az öltöny zsebében is, arra várva, hogy szükség esetén előkapjuk, s általa magabiztossá, jókedvűvé váljunk. (x)

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!