Keresés
Close this search box.

Ismerjen meg egy sikeres fogyókúrát!

//

Hogyan vehetné rá szervezetét arra, hogy kezdje el feldolgozni az elraktározott zsírtartalékait? Mit tehet azért, hogy csökkenjen az éhségérzete? Ismerje meg az eredményes súlycsökkenés két legfontosabb elemét, a mennyiségi és minőségi táplálkozás lényegét!

Ismerjen meg
egy sikeres fogyókúrát!

Tápanyagokban gazdag fehérje diéta

A minőségi táplálkozás lényege, hogy a szervezet megkap minden olyan alapvető tápanyagot, melyre egészséges működéséhez feltétlenül szüksége van. Az eredményes fogyókúrák során a szervezet nem koplal. A tápanyagok – fehérjék, szénhidrátok, zsírok, rostok – megfelelő arányát kell biztosítanunk ahhoz, hogy a szervezet a meglévő saját zsírtartalékait használja fel a diéta során, és ezzel segítsünk elkerülni a visszahízást.

A jól megválasztott és tápanyagokban gazdag fehérjediéta rendkívül hatékony. A fehérje jóllakottá tesz, megakadályozza, hogy az izmok energiahiány esetén saját magukat égessék el – az izmokra pedig mindenképpen szükség van, hiszen bennük ég el a zsír.

A minőségi és mennyiségi fehérjebevitelnek köszönhetően a szervezet minden bevitt tápanyagot hasznosít, az alacsonyabb energiabevitel hatására a saját, elraktározott zsírtartalékaival pótolja a hiányzó napi energiát.

A Turbó diétaR – egy sikeres fogyókúra

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!