Keresés
Close this search box.

20 éves a Dr. Chen Patik és a SZŰZTEA

//

Mindannyian vágyunk a sikerre. Mindannyian törekszünk arra, hogy külsőnk saját elvárásainkhoz leginkább közelítsen. Az elmúlt 20 év során számtalan új módszer és praktika látott napvilágot, amely segítheti a fogyni vágyókat.

Hagyomány – tudomány – minőség

20 éves a Dr. Chen Patika
és a SZŰZTEA

Vannak olyan módszerek, melyek kiállták az idő próbáját és sok-sok éve bizonyítanak. Ilyen a Dr. Chen Patika Szűztea családja is, amely a vállalat legismertebb és egyik legkedveltebb termékcsaládja, ami a Magyar Szabadalmi Hivatal által az 1990-es évek óta védjegyoltalom alatt áll.

A Dr. Chen Patika a hagyományokban gyökerezik, lépést tart a tudomány fejlődésével és mindenkor kiváló minőségre törekszik. A legújabb fejlesztésű termékeket 20 év tapasztalata és tudása, illetve a jövőbe való tekintés ihlette, hiszen hagyomány és tudomány, múlt és jövő egymás nélkül elképzelhetetlen. Így jött létre a keleti és a nyugati gyógynövények „szimfóniája”, a Szűztea 20 Prémium család.

Miért Szűztea? – A Szűztea révén vált igazán ismertté a Dr. Chen Patika, ezért ezen a szép jubileumi évfordulón kerülnek forgalomba a Szűztea 20 Prémium család készítményei.

Miért 20? – A Dr. Chen Patika 20 éve támogatja az Önök egészségét. A 20 év alatt a fogyasztói és vásárlói szokásaink átalakultak, de a valódi értéket közvetítő termékekhez hűek maradunk – ebben látjuk a Szűztea család töretlen sikerét, immár 20 éve.

Miért Prémium? – Minden készítmény előállításához kiváló minőségű alapanyagokat használunk, erre a kimagasló minőségű és összetételű jubileumi termékben – a több ezer éves tudás és a modern kor elvárásainak ötvözésével – még inkább törekedtünk. Hagyomány és tudomány, prémium minőségben.

Táplálkozási tanácsok, melyek támogatják a fogyókúrát és segítenek megőrizni az egészséget:

– Este 19 óra után és lefekvés előtt 4 órával ne egyen! Este az emésztés lassabban működik, kevesebbet mozgunk, kalória-felhasználásunk csökken. A teli gyomor rontja az alvás minőségét. A Hagyományos Kínai Orvoslás szerint, este 11 és hajnal 1 óra között van az epehólyag aktivitásának csúcspontja, hajnal 1 és 3 között a májé. Fontos, hogy ezt az időszakot nyugodt alvással töltsük.

– A napi bevitt táplálékot ossza 5-6 étkezésre! Így nem terheli meg gyomrát, emésztőrendszerét, vércukorszintje egyenletesebb marad, a cukorháztartást szabályozó inzulin nem lökésszerűen, nagy adagokban ürül, hanem egyenletesebben.

– Jó minőségű fehérjét, sovány húsokat fogyasszon! Modern kutatások szerint, egy átlagembernek naponta testsúly-kilogrammonként 1,5-2 g jó minőségű fehérjére van szüksége. Még fogyókúra esetén is fontos a kiegyensúlyozott tápanyagellátás: fehérjék, szénhidrátok, zsírok, vitaminok és ásványi anyagok.

– Kezdje a napot folyadékkal (frissen facsart gyümölcs- vagy zöldséglével, teával)! – Anyagcserénk éjszaka sem pihen. A hagyományos kínai szervóra szerint reggel 5-7 óra között van a vastagbél aktív időszaka. A vastagbél kivonja a táplálékból a vizet és a tápanyagokat, eltávolítja a salakanyagokat, ezért kezdjük a napot folyadékpótlással.

– Ne siettesse a fogyást: ami több hónap vagy év alatt rakódott le, azt ne akarja gyorsan leadni, mert az eredmény nem lesz tartós! Táplálkozási szakértők ajánlása szerint kb. heti 1 kg fogyás az ideális. A drasztikus diéták az egész szervezetet megterhelik.

– Mozogjon rendszeresen! A rendszeres, nem megerőltető mozgásnak rengeteg előnyös hatása van: kedvező a szív- és érrendszerre, a csontozat, a vázizomzat és az ízületek állapotára, ráadásul jobb kedvre is derít. Erősíti az immunrendszert, jótékonyan hat az emésztésre és növeli a kalória-felhasználást.

– Lassan egyen, alaposan rágja meg a falatokat! Közben a nyál különböző enzimjei részben felbontják az összetett szénhidrátok közötti kötéseket. Megfelelő rágás hiányában a gyomor nehezebben birkózik meg a bevitt étellel, aminek hasfájás, puffadás lehet a következménye.

– Egyen magas rosttartalmú ételeket! A növényi rostok csak részben emészthetők, mégis fontos szerepük van a táplálkozásban, mert vízzel érintkezve saját méretük sokszorosára duzzadnak, így teltségérzetet okoznak, emellett a bélmozgást is elősegítik és rendszeressé, ritmikussá teszik az emésztést.

Jó egészséget kíván Önnek
a 20 éves Dr. Chen Patika!

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!