Keresés
Close this search box.

Akaraterőből lefogyni nehéz!

//

Sokan azt hiszik, hogy azért buknak bele a különböző fogyókúrákba, mert hiányzik belőlük a kitartás. Pedig az igazság az, hogy pusztán akaraterővel nehéz lefogyni: ha huzamosabb ideig éhesen állunk fel az asztaltól, egyszer csak besokall a szervezetünk, és bár nem áll szándékunkban, mégis felrúgjuk a diétát.

Tartósan fogyni csak éhségérzet nélkül lehet

“Nagyon nehéz csak úgy, akaraterőből fogyni. Keresni kell valami kapaszkodót – lehet az akár a mozgás is, de igazán hatékony segítséget a táplálkozást befolyásoló kiegészítők jelentenek” – árulja el Dr. Tóth Tamás obezitológus, az elhízás kezelésére specializálódott belgyógyász szakorvos.

Fogyókúrázzunk okosan!

Érdemes olyat választani, amelyet korrekten bevizsgálnak, amely mögött komoly kutatások vannak. „Számomra például vonzó a CM3 Alginat étvágycsökkentő kapszula, mert orvosilag rendkívül jól alátámasztott és igazolt, ami nagyon-nagyon ritka. Ráadásul a fogyókúrának azon a pontján avatkozik be, amely a legkritikusabb: az éhségérzetnél, így kiemelten hatékony segítséget jelent a diétázók számára” – mondja Dr. Tóth Tamás obezitológus. A CM3 Alginat nemzetközileg elismert tudományos kísérletek eredményeire épül, alkotóanyaga az Atlanti-óceán friss, apályos területeiről származó barnamoszat, amelyből költséges biotechnológiai eljárással állítják elő a kapszulát.

Tartósan fogyni csak éhségérzet nélkül lehet

A CM3 Alginat a gyomorban többszörösére duzzad, puha, zselészerű anyaggá alakul, amely 6-8 órán át (tehát rendkívül jelentős ideig!) marad a gyomorban.

Kifejezetten a gyomor felső érzékelőit stimulálja, amelyek elsődlegesen felelősek az éhségérzet kialakulásáért.

Így egész egyszerűen nem leszünk éhesek, ételadagjaink pedig a töredékére csökkennek!

“A fogyókúra során az a legnagyobb probléma, hogy az ember éhes szokott lenni – a CM3 Alginat kapszulát, ha fél órával étkezés előtt bevesszük, előtelítettség-érzés jelentkezik – így az ember kevesebbet eszik. Magyarán csökken a kalóriabevitel és a pszichés teher („már megint túlettem magam”), így két legyet ütünk egy csapásra” – vélekedik dr. Tóth Tamás.

A CM3 Alginat felbecsülhetetlen haszna nem csupán éhségünk megszüntetése – hanem az, hogy újra megtanuljuk felismerni testünk éhségjelzéseit, a helyes ételmennyiséget és oda tudunk figyelni az ételek minőségére is.

Kitűnő segítség, igen alapos szakmai és orvosi háttérrel. Karcsúságot ad – ráadásul karcsúnak maradni is segít! (x)

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!