Keresés
Close this search box.

Itt a tavasz, a jó idő! Most érdemes fogyókúrázni!

//

Végre itt a tavasz, a természet megújulásának ideje. Ilyenkor sokkal jobb a kedvünk és minden feladatunkat könnyebben megoldjuk. A legjobb időszak ez a fogyókúrára, hiszen ilyenkor a környezetünk is az újjászületésről szól. Merítsen erőt és lendületet a melengető napsugarakból és vágjon bele azonnal! Szabaduljon meg a télen felszedett plusz kilóktól, hogy bátran felvehesse a tavaszi ruháit!

Az enzimes fehérje turmix egy adagjával egy étkezést tud kiváltani, mellette nem kell más táplálékot fogyasztania. Nem kell kalóriákat számolgatni, diétás ételeket főzni vagy külön bevásárolni. Óriási szabadságot, mégis rendszerességet és kiegyensúlyozottságot ad. Rendkívül egyszerű elkészíteni, a munkahelyére is magával viheti. Ráadásul egy adagja kevesebbe kerül, mint egy normál étkezés.

Ha nagyobb súlyfeleslege van, vágjon bele egy két hetes intenzív diétába, majd térjen át a könnyített programra. A minőségi fehérjének köszönhetően nem lesz éhes, lendületesen és kiegyensúlyozottan tud fogyókúrázni. Az első két hét kezdeti sikereinek köszönhetően megnő az önbizalma, és lendület kap a folytatáshoz! Újra jókedvű és energikus lesz, bátran és büszkén viselheti tavaszi szoknyáit. (x)

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!