Keresés
Close this search box.

A natúrkozmetikumok hatékonyságának növelése a természetesség korlátainak kitolásával

//

A természetes kozmetikumok hatékonyságát egy ponton túl az alkalmazható hatóanyagok száma és koncentrációja is korlátozza. Ráadásul, sokan idegenkednek a színes növényi anyagoktól, kivonatoktól, mivel az ipar a fehér, áttetsző vagy nagyon világos színű kozmetikumokhoz szoktatta őket.

A natúrkozmetikumok hatékonyságának növelése a természetesség korlátainak kitolásával

A hatékonyság növelésére a piacon a szintetikus komponensek beépítése a legáltalánosabb megoldás, csakhogy ezzel a termék már nem nevezhető natúrnak/természetesnek. Ennek ellenére – megfelelő jogi szabályozás híján – Európában ma az nevezi természetesnek a termékeit, aki csak akarja.

A Wise Tree Naturals új úton jár: a hatásfokot nem szintetikus komponensek felhasználásával, hanem kifejezetten a kozmetikumok mellé tervezett, gyógynövényes étrend-kiegészítőkkel javítja. A külső és belső komponensek így egymás hatásait kiegészítve, segítve, szinergiában működnek, biztosítva a látványosan hatékonyabb végeredményt. Az olyan, látszólag jelentéktelen dolgok, mint a szín és az illat, jelentősen szűkítik a növényi kivonatok felhasználhatóságát a krémekben – kapszulába rejtve viszont nem zavaróak.

A cég fejlesztői régi iparági beidegződéseket írnak felül, például, hogy a bőröregedés mérséklése alatt főként a ráncok elleni küzdelmet értjük. A Wise Tree Nautrals beépítette programjába az oxidatív stressz csökkentését és a szemek alatti sötét karikák, táskák mérséklését is. Ezek elhalványulása önmagában is fiatalít! A modernkori népbetegség a stressz, amelynek bőrminőség-romboló hatásával mindenki tisztában van.

A stressz ellen kifejlesztett étrend-kiegészítő közvetett módon támogatja a bőröregedéssel szembeni kozmetikum-arzenált.

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!