Ízületi gondokkal tornázni?

//

Az idősebbek, a túlsúllyal vagy mozgásszervi betegséggel élők számára is káros a passzív, mozgásszegény életmód, hiszen tovább rontja állapotukat, gyorsítja az öregedést és leépülést. Ők is átélhetik azonban a mozgás örömét a kíméletes és hatékony Slender You tornával.

Ízületi gondokkal tornázni?

A hat különféle típusú és funkciójú Slender You motorizált ágyon fekve lehet tornázni, így a mozgás nem terheli sem a gerincet, sem az ízületeket. A gép megtámasztja a testet és rásegít a helyes mozgásra. Olyan mintha vízben tornáznánk! Minden gép más-más izomcsoportot mozgat meg, így az egy órás tréning alatt az egész testet át tudjuk mozgatni.

Kiknek ajánljuk?

Íme néhány tapasztalat vendégeinktől:

“Heti kétszeri Slender You tornával 2 évvel ki tudtam tolni a már nagyon esedékes csípőprotézis műtétemet. A műtét előtti rendszeres tornának köszönhetően, a műtét után már 6 héttel ismét el tudtam jönni mozogni. Mellékhatásként 4 kilóval és 3 centivel lettem karcsúbb” – Sas Ági, 58 éves.

“Combnyaktörésem volt, sokáig feküdtem, az izmaim nagyon letapadtak. 10. alkalommal járok ide, és nagyon sokat fejlődtem. Izmaim annyira fájtak, hogy alig tudtam menni, most már a busztól is be tudok gyalogolni. A nyugdíjamból oldom meg ezeket a kezeléseket, mert kevesebbe kerül, mint a gyógyszerek. Ha gyógytornászt fogadnék, az még többe kerülne, itt meg mindennel el vagyok látva” – Újvári Sándorné, 67 éves.

“Masszőrként dolgozom, azért jöttem ide, mert súlyfeleslegem van. Itt nagyon szépen elindult a fogyás. Emellett nagyon vizesedtem is, és mivel ezek a gépek a nyirokrendszerre is hatnak, gyönyörűen lement rólam a víz, az ödéma, ráadásul sokkal energikusabbnak is érzem most magam” – Antal Zsuzsánna, 55 éves.

Szeretettel várjuk Önt is stúdióinkban!

Batai Szilvia
Slender You tanácsadó
www.slenderyou.hu

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!