Keresés
Close this search box.

Rendezett szerkezetű víz: a fiatalság elixírje

//

Dr. Mu Shik Jhon elismert koreai tudós 1986-ban az öregedéssel kapcsolatban egy merőben új elmélettel állt elő, mely szerint az öregedési folyamat nem más, mint a rendezett szerkezetű víz fokozatos elvesztése a szervekből, szövetekből, sejtekből, amit a test teljes víztartalmának általános csökkenése kísér.

Köztudott, hogy testünk legnagyobbrészt vízből áll. Amíg egy kisbaba testében ennek aránya 70-78%, addig az évek előre haladtával ez az érték egyre csökken, idős korra már csak 50% körül mozog.

A rendezett szerkezetű víz – élő víz – ősi természetes forrásokban található. A csapvíz többnyire elveszíti éltető erejét a vízelosztó rendszerben végbemenő folyamatok során. Földünk ivóvizének nagy része energetikailag szegény, kristályszerkezet nélküli, ún. holt víz. Szervezetünkben az élettani folyamatok csak rendezett szerkezetű vízben zajlanak. Ha szétesett, kristályszerkezet nélküli víz kerül a szervezetbe, azt jelentős energia-ráfordítással át kell alakítania rendezett vízzé. Fiatal korban – magasabb energiaszinten – könnyebben átalakítjuk a holt vizet, mint idősebb korunkban.

Az öregedés lassítása érdekében, figyeljünk tehát az elfogyasztott víz mennyisége mellett annak minőségére is, hogy káros anyagoktól mentes, élő vizet fogyasszunk!

A svájci Nature’s Design – az aranymetszés szabályai szerint készült – egyedülálló üvegtermékei rendezett kristályszerkezetű, élő, természetes molekulastruktúrájú és energiaszintű vizet hoznak létre. A termékek ezen tulajdonságait a dr. Masaru Emoto japán tudós által kifejlesztett eljárás alapján, svájci laborvizsgálatok támasztják alá (E.F.Braun CH-3628 Uttigen).

A Nature’s Design termékpalettáját kancsók, ivó- és borospoharak, energia-alátétek és porcelán termékek alkotják. Tudjon meg többet e termékekről a www.vitalizal.hu oldalon.

Fiatalságunk elixírje tehát az élő víz – éljünk vele! (x)

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!