Keresés
Close this search box.

Mozgás vagy étrend?

//

Sokan szeretnének e kettő közül csak egyet választani – kinek melyik megy jobban – és amellett letenni voksukat. De – ahogy az egyre inkább beépül a köztudatba is – önmagában egyik sem állja meg a helyét!

Mozgás vagy étrend?

Hiába eddzük rendszeresen a testünket, ha a bevitt táplálék nem megfelelő mennyiségű és minőségű., Ugyanígy hiába táplálkozunk tudatosan, ha nem fordítunk elegendő figyelmet testünk „karbantartására”. A kettő kéz a kézben jár, érdemes tehát minden tőlünk telhetőt megtenni az egyensúly érdekében.

Sosem késő elkezdeni tudatosan élni – ne hagyjuk, hogy mindennapi rutinjaink felemésszenek minket! Szükségünk van kikapcsolódásra is, s ehhez remek időtöltés a testmozgás. Minden pozitív élettani hatása mellett, még az endorfin – vagy, ahogy sokan ismerik, a „boldogsághormon”- termelését is beindítja, így nem csupán testileg, de lelkileg is felfrissülünk tőle.

Mindenkinek meg kell találnia a számára megfelelő mozgásformát, hiszen csak így tud kitartó és sikeres lenni. Azoknak is van megoldás, akik valami másra vágynak a hagyományos alternatívákon kívül, vagy ízületi bántalmaik, idős életkoruk, túlsúlyuk, esetleg korábbi sérülésük miatt már nem tudnak hagyományos módon tornázni, mint korábban. Nekik nyújtanak nagy segítséget a Slender You tornagépek, melyek az ízületeket kímélve, nagy hatékonyságú gyakorlatsorral állnak rendelkezésükre.

Tökéletes kikapcsolódás az egész heti munkából, megterhelésből! Kellemes hangulattal és szakszerű segítséggel várjuk szalonunkban (1114 Bp., Bocskai út 16. fsz. 1. tel.: 06-30/277-3157)

Térjen be hozzánk, és nem maradnak kifogások – de fölös centik sem! (x)

Pöröntő Piroska
dietetikus
slenderyoubudapest.hu

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!