Keresés
Close this search box.

Felegyenesedtünk, hogy visszagörnyedjünk?

//

Mindenhol azt halljuk, hogy az egészségben eltöltött hosszú élethez nélkülözhetetlen a napi, de legalább heti 2-3 kiadós edzés, testmozgás. De mit sportoljon az, akinek már rossz az állóképessége, idősebb, esetleg túlsúlyos vagy mozgászervi problémával él?

Felegyenesedtünk,
hogy visszagörnyedjünk?

Az ülő életmód velejárója, hogy a testtartásunk egyre rosszabb. A szép tartásért felelős izmok elgyengülnek a számítógép előtti görnyedésben. A sok idegeskedés, a stressz pedig az izmok görcsössé válását és letapadását eredményezi, ezzel tovább rontva a testtartást.

Az álló vagy fizikai munkát végzők sem járnak jobban. Az állandó talponlét megterheli az ízületeket és az érrendszert. Ezért mai világunkban kevés olyan embert találunk, akinek az izmai és ízületei, illetve a keringési rendszere is megfelelően karban van tartva. A problémákra az egyetlen megoldást a rendszeres testmozgás jelentheti.

A gyors elhatározást követő hirtelen erős tréning, megterhelés senkinek nem tesz jót, sem fizikai, sem pszichés értelemben. Ezt a tényt figyelembe kell vennünk a mozgásforma kiválasztásakor, különösen legyengült vagy idősebb állapotban, túlsúly vagy ízületi panaszok esetén.

A Slender You motorizált ágyakon való torna egy kíméletes mozgásforma, mely átmozgatja az egész testet. Az ágyak finoman kilazítják a görcsös izmokat, és segítenek az optimális izomállapot elérésében. Serkentik a vér- és nyirokkeringést, a salakanyagok kiürülését és felgyorsítják az anyagcserét. Emiatt a módszer fogyni vágyók számára is jól alkalmazható. Így akár két legyet is üthetünk egy csapásra!

Szeretettel várjuk a mozogni, fogyni, karcsúsodni, vagy akár pihenni vágyókat stúdióinkban.

Budapesten: Újbuda Központnál nyílt Slender You Testharmónia Stúdióban – 1114 Bp., Bocskai út 16. fsz. 1. – tel.: 06-30/277-3157;

Halásztelken: a HTF Stúdióban – Diófasor u. 20. – tel: 06-20-579-8667. (x)

Juhász Anna
gyógytornász

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!