Keresés
Close this search box.

Járj mezítláb!

//

Olyan bolygón élünk, mely maga is él, és a szabad elektronok által keltett finom energiákkal pulzál. Tudományos kutatások most fedezik fel, hogy miért gyógyulnak, miért érzik magukat sokkal jobban az emberek, amikor közvetlen összeköttetésbe kerülnek ezekkel a mindenütt jelenlévő energiamezőkkel.

Járj mezítláb!

Nem létezik olyan gyógyszer, mely képes lenne arra, amit az Anyafölddel való rendszeres, közvetlen kapcsolat jelent szervezetünk működése, életünk és egészségünk szempontjából. A Föld felszínén mezítláb sétálva természetes módon szabadulunk meg a testünkben felgyülemlett elektromos stressztől, elősegítjük a szabad elektronok beáramlását szervezetünkbe. A „földelés” által, testünk energiaszintje (potenciálja) gyorsan kiegyenlítődik a Földével. Az elektronok visszaállítják testünk természetes belső elektromos egyensúlyát, szinkronizálják belső biológiai óránkat, hormonciklusainkat és fiziológiai ritmusainkat.

Testünk rendszeres „leföldelése” egyike a legtermészetesebb és legbiztonságosabb dolgoknak, amit egészségünk érdekében tehetünk. Hatására beindulhatnak annak önszabályozó és öngyógyító folyamatai, enyhülnek a krónikus fájdalmak, izomfeszülések és a stressz. A rendszeres földelés megnyugtatja az idegrendszert és javítja a véráramlást. Energiaszintünk növekszik, jobban alszunk, felgyorsul a betegségek, sérülések utáni gyógyulás üteme. Az uralkodó orvosi elmélet szerint az általános gyengülés egyik oka a szabad radikálisok sérülése, amelyet szakmai nyelven oxidatív stresszként ismerünk. Ha leföldeljük magunkat, jelentősen csökken az oxidatív stressz, s ezzel a gyulladások mértéke, így megnő az esélye a jobb egészségnek és a hosszabb élettartamnak. Vitán felül áll, hogy egy funkcionálisan „fiatal” immunrendszer fenntartása kiváló stratégia életminőségünk megőrzésére és az öregedési folyamatok lassítására.

Új, „mezítlábas mozgalom” van elindulóban, amely végig fog söpörni a civilizált világon. Az anyafölddel való napi kapcsolat sok mindent meg fog változtatni. Több mint egy évtizedes, az USA-ban végrehajtott kutatómunka, a kontrollált klinikai kísérletek és megfigyelések sorozata, a sok ezer szereplő véleménye egyértelműen bizonyítja, hogy igenis van ellenszer a tömérdek fejfájásos, hátfájásos, depressziós, magas vérnyomásos problémára, amely az ún. civilizált országok lakosságának legalább felét mételyezi, egészségét és életminőségét rombolja.

A „földelés” szót tehát arra a folyamatra használjuk, amikor a szabadban mezítláb sétálunk – ahogy azt az emberek természeti lényként – korábban mindig is tették. Hideg időben, amikor nem járhatunk kinn mezítláb, testünket odabenn is leföldeljük. Az USA-ban kidolgoztak egy olyan új technológiát, ami lehetővé teszi, hogy munka közben, az irodában ülve, illetve otthon saját lakásunkban, akár a tv előtt ülve, sőt éjszaka alvás közben is szabad hozzáférésünk legyen a Föld elektronjaihoz – ugyanúgy mintha mezítláb állnánk a parkban vagy a vízparton! Az új technológia célja, hogy helyreállítsa a test természetesen földelt állapotát. (Forrás és további irodalom: www.foldenijo.hu, 06-20/916-0583).

Gyűrűsi József
természetgyógyász, bioenergetikus

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!