Keresés
Close this search box.

Cukorbeteg-diéta karácsonykor

//

A karácsonyi diéta kapcsán jutott eszembe, milyen nehéz a diabétesszel együtt élni! A cukorbeteg élete csupa tilalomfa. Nem ehet azt, amit, akkor, amikor és amennyit akar.

A karácsony a nagy evések időszaka. Utólagos koplalás helyett a megelőzés bölcsebb választás. Hogy ne szabaduljon el a cukorszint, szeretnék megosztani Önökkel néhány jó tanácsot:

Használatát leginkább akkor javaslom, amikor valaki még nem áll gyógyszeres kezelés alatt, de már a cukorbetegség előszobájában van, tehát orvosai már figyelmeztették az életmód változtatás és a cukorbeteg diéta szükségességére.

A cukorbetegség számos kellemetlen melléktünetét csökkentheti. Kizárólag gyógynövényekből áll, mesterséges anyagokat nem tartalmaz. A cukorbeteg diéta hatékonyan kiegészíthető vele, mivel lassítja a szénhidrát felszívódását.

A Diabess-Györgytea 5 gyógynövényből készült teakeverék – ősi családi recept alapján. Minden benne található növény régóta ismert a füvekkel való gyógyításban. A népgyógyászat régóta ismeri és használja cukorbetegségre ezeknek a gyógynövényeknek a vércukorcsökkentő és anyagcsere-szabályzó hatását.

További részletekért, keresse fel a www.diabess.hu weboldalt.
Kellemes ünnepeket, meghitt családi ebédeket kívánok szeretettel!

Lopes-Szabó Zsuzsanna
fitoterapeuta
(x)

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!