Keresés
Close this search box.

Meghívó a 34. Országos Szakmai Konferenciára

//

Időpont: 2017. április 7. péntek 9–16 óra

MEGHÍVÓ

gyógyszertárak, gyógynövényboltok, természetgyógyászok, védőnők és alternatív módszerek iránt érdeklődő orvosok részére a

34. Országos Szakmai Konferenciára

közismert nevén, a 20 éves hagyományokra visszatekintő KOMBUCHA SZAKMAI NAPRA

Két évtizedes hagyományokkal rendelkező, nagy sikerű szakmai konferencia-sorozatunkon az elmúlt évek során bemutatkozott szinte az összes hazai gyógynövény-, biotermék-, étrend-kiegészítő és egészséges életmódot támogató egyéb készítményt gyártó, forgalmazó cég.

Tavaszi konferenciánkon ismét több új céggel és számtalan termékújdonsággal ismertetjük meg vendégeinket, akik a cégvezetők, szakértők, orvosok és tudományos kutatók által tartott szakmai előadások, bemutatók során első kézből kapnak információt az aktualitásokról, és kérdezni, konzultálni is lehetőségük nyílik.

Egész nap vendégül látjuk Önöket: welcome drink, kávé-tea szünet frissen sült süteményekkel, svédasztalos ebéd, távozáskor termékmintacsomag és kötegelt magazinok. Minden előadó, kiállító cég termékbemutatókkal, kóstolóval, termékmintákkal, akciókkal, kedvezményes vásárlási, megrendelési lehetőséggel várja vendégeinket.

Minden előadás után értékes termékeket sorsolunk ki!

Tervezett program

Vendégeink a konferencián az előadásokon túl, megismerkedhetnek a BIJO Szakáruház, a Herbárium 2000 Kft. (Bálint Cseppek), a Garuda Trade Kft., a Medaquatica Kft., a Sal-Bert Kft. és a Gastro Herbs Kft. (Ecetmester) termékújdonságaival, akcióival, illetve a Nature’s Design Magyarország vízharmonizáló üveg- és porcelán termékeivel is.

A rendezvény szervezője a Green Blood Kft.
Támogatja a VNTV, a TermészetGyógyász Magazin és a ParaMedica EgészségMagazin, e két magazinból a boltok díjmentesen, kötegelt mennyiséget vihetnek magukkal vevőik számára.

Szakmai közönségünk számára a részvétel tehát ingyenes,
de előzetes regisztrációhoz kötött.

Várjuk jelentkezésüket
a vevoszolg@kombucha.hu email címen!
Információ: 06-27-358-465

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!