Keresés
Close this search box.

Szabó Gyuri bácsi teája cukorbetegeknek

//

Szabó Gyuri bácsi, a gyógynövényes gyógyítás legendás alakja a természet szeretetét és a gyógynövények ismeretét gyermekkorából hozta magával. Gyógyteáit egy ország ismeri. A 88 éves, kiváló egészségnek örvendő, mai napig aktív bükki füvesembert ez alkalommal a Diabess-Györgyteáról kérdeztük, mely a cukorbetegség tüneteinek enyhítésére szolgál.

Szabó Gyuri bácsi teája cukorbetegeknek

Ahogy növekszik a természetes gyógymódok iránt az emberek érdeklődése, egyre gyakrabban felvetődik a kérdés, mi lehet és lehet-e a gyógynövényeknek szerepe a komoly, orvosi felügyeletet igénylő betegségek kezelésében?

Klinikai kísérletek és népi tapasztalatok egyaránt bizonyítják, hogy igen, nagyon is fontos szerepük van a legkomolyabb betegségek megelőzésében és kiegészítő kezelésében.

Ilyen, sajnos egyre gyakoribb, állandó orvosi felügyeletet igénylő betegség a cukorbetegség is, amely nagy önfegyelmet kíván a betegtől, szoros nyomon követést az orvos részéről. Megfelelő életmóddal, táplálkozással sokat javulhat a beteg életminősége. Miért ne férne be ide, ebbe a kategóriába a gyógynövény?

Milyen növényekből áll a Diabess-Györgytea, nem titok?

Nem titok, szívesen elmondom, a dobozán is rajta van. Van benne gyermekláncfű és katángkóró gyökér, melyek a szénhidrát-felszívódást lassítják, valamint csalánlevél, áfonyalevél és orbáncfű, melyek vértisztító hatásúak és az anyagcserét is serkentik. A tea enyhíti, illetve megszünteti a cukorbetegség számos kellemetlen melléktünetét (végtagzsibbadás, testsúlynövekedés, illetve -csökkenés stb.), és késlelteti a súlyos szövődmények, mint például a magas vérnyomás, érelmeszesedés, veseelégtelenség kialakulását. A Diabess-Györgyteát 1999-ben szabadalmaztattam, a Gyógyszerészeti Intézet pedig 2006-ban törzskönyvezte.

Kinek érdemes fogyasztani ezt a teát?

Elsősorban 2-es típusú betegeknek ajánljuk a gyógyszerek mellé is. Tapasztalataink szerint a cukorbetegség minden stádiumában használható kiegészítő kezelésként, de talán annak a legjobb, akit épp diétára fogott az orvos, és még alig magasabb a cukorszintje a megengedettnél.

Hol kapható a Diabess-Györgytea?

Országszerte számos patikában, gyógynövényboltokban és a Györgytea mintaboltokban. Ha valaki nem találja a Diabess-Györgyteát kedvenc gyógyszertárában, kérje meg őket, hogy rendeljék meg!

Milyenek a visszajelzések?

Nagyon jók! A teát már évek óta több ezer ember fogyasztja. Aki issza, annak javul a közérzete, csökken a szomjúság- és éhségérzete, beáll a cukorszintje, megszűnnek a tipikus cukorbeteg panaszai. Sok orvos is ajánlja a betegeinek. Azt gondolni azonban, hogy gyógynövények fogyasztásával kiváltható a gyógyszer, a diéta, az tévedés lenne.

Segítségükkel eredményesen lehet azonban harcolni a kialakulóban lévő betegség és a szövődmények ellen.

Bővebb információ: www.diabess.hu vagy 06/46-390-278 (x)

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!