Meghívó: 20. születésnapját ünnepli a Dr. Steinberger gyümölcs- és zöldséglé termékcsalád Magyarországon

//

A 20 éves jubileum alkalmából 2017. december 08-án partnertalálkozót tartanak, melyre a német gyártó cégen túl, meghívják kereskedelmi partnereiket, a gyógyszertárak és gyógynövényboltok képviselőit, illetve, a termékcsalád korábbi reklámarcait: Dolly-t, Szinetár Dórát, Jakabos Zsuzsát és jelenlegi nagykövetüket: Kamarás Ivánt, aki műsorral várja a vendégeket, s a cég is sok meglepetéssel és ajándékkal készül a jeles alkalomra.

Meghívó: 20. születésnapját ünnepli a Dr. Steinberger gyümölcs- és zöldséglé termékcsalád Magyarországon

1997-ben egy vállalkozó házaspár, a Rivan Kft. tulajdonosai mertek nagyot álmodni, és nemcsak számukra, hanem a magyar piac számára is egy ismeretlen termékkategóriát elindítottak a siker útján. Ezek a termékek a legkíméletesebb, préselt technológiával készülnek, nem tartalmaznak semmilyen tartósítószert, és káros anyagot, így méltán váltak hazai kedvencekké is. A tudatos táplálkozást kiegészítő, az emberi szervezet normális működésére jótékonyan ható zöldség- és gyümölcslevek, melyek legtöbbje bio termesztésű. Mi sem mutatja jobban a fogyasztók körében termékeink népszerűségét, mint az a tény, hogy az első egész éves forgalmat tavaly már megtízszereztük. A kiváló minőség mellett, a széles termékválaszték is emelte a Dr. Steinberger pozitív megítélését. A legnagyobb sikert a Zöldbúzafű-koktél aratta, amelyből évente már közel 100 ezer darabot adunk el. Kiemelten népszerű az 5 Napos Fitness Program is, amellyel nem csupán egy üveg levet, hanem egy, 5 napon át tartó kúrát vittünk el az otthonokba, sokak örömére. A német gyártó cég közel 40 országba exportál, és a hazai piacot dicséri, hogy ezek között Magyarország a legnagyobb vevőjük. Ez a tény bizonyítja, hogy hazánkban sokan élnekegészségtudatosan.

Igazán nagy boldogság számunkra a Dr. Steinberger töretlen sikere, ezért szeretnénk ezt a szép, és kerek születésnapot méltóképpen megünnepelni. A 20 éves jubileum alkalmából 2017. december 08-án partnertalálkozót tartunk, amelyen szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak akiknek az együttműködése nélkül nem jutottunk volna el idáig. Meghívtuk a termékek gyártóit Németországból, a Rabenhorst GmbH menedzsmentjét, kereskedelmi partnereinket, köztük gyógyszertárak és gyógynövényboltok képviselőit, sok olyat, akikkel 20 éve működünk együtt, a szakmai média képviselőit, a termékcsalád korábbi reklámarcait: Dolly-t, SzinetárDórát, Jakabos Zsuzsát és természetesen jelenlegi nagykövetünket: Kamarás Ivánt, aki egy exkluzív, minikoncerttel készül a jeles alkalomra. Mi is sok meglepetéssel és ajándékkal várjuk vendégeinket.

A gyártó céggel együtt törekedni fogunk arra, hogy a jövőben is az eddig megszokott magas minőségű innovatív termékekkel szolgáljuk ki a régi és új fogyasztóinkat.

Ünnepeljünk együtt!

Időpont: 2017. december 8. 11 óra
Helyszín: Hotel Aréna (1148 Budapest, Ifjúság útja 1-3.)

További információ, egyeztetés:
Hajdu Péter
Rivan-Nova Kft.
ügyvezető ig.
peter.hajdu@rivan-nova.hu
www.drsteinberger.hu
Tel.: 0036-30-9464302

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!