Keresés
Close this search box.

Megtisztulás testben és lélekben

//

A civilizáció egyik „áldása”, hogy a boltokban kapható élelmiszerek többségét csak úgy tudják tartósítani, hogy egyrészt kivonják belőlük a szerves anyagok többségét, másrészt telerakják tartósítószerekkel, íz- és színfokozóval, aminek következtében az évek során jelentős mennyiségű salakanyag halmozódik fel szervezetünkben. A mérgeket a zsírszövet raktározza el, ezért akár fogyókúra, akár immunerősítés a célunk, kezdjük a salaktalanítással, méregtelenítéssel!

Megtisztulás testben és lélekben

Első lépés: hagyjunk fel szervezetünk további mérgezésével! Minél több szerves, élő anyagot együnk (zöldség, gyümölcs), tiszta, szűrt vizet igyunk, tartózkodjunk sokat friss levegőn (ne a plázákban), hagyjunk fel a dohányzással és a rossz minőségű szeszesital fogyasztásával – minőség és mérték!

Másodszor: igyunk legalább napi 3 liter folyadékot (tiszta víz, zöld tea, limonádé, zöldséglevek, frissen facsart gyümölcslevek). Ne fogyasszuk a szénsavas, cukorral és tartósítószerekkel teletömött „üdítőket”! Még a diétásakat sem!

Harmadszor: keressük meg azokat az étrend-kiegészítőket, amelyek segítenek a lerakódott salakanyagok mobilizálásában. A szervezetben lerakódott nehézfémek eltávolítását olyan készítményekkel érhetjük el leginkább, melyek nyomelemeket és a szervezet számára nélkülözhetetlen egyéb ásványi sókat is tartalmaznak. Ezek azonnal pótolják az életműködéshez elengedhetetlen ionokat is.

Méregtelenítés nélkül elképzelhetetlen az immunrendszer erősítése, a fizikai és szellemi erőnlét fokozása.

A test salaktalanítása mellett ne feledkezzünk meg lelkünk karbantartásáról sem! Engedjük el negatív gondolatainkat: a haragot, irigységet, féltékenységet, dühöt, aggódást, panaszkodást, vádaskodást. Bocsássunk meg minden haragosunknak, fogadjuk el önmagunkat, és ne feledjük: minden béke és boldogság alapja az őszinte, tiszta, feltétel nélküli szeretet!

Dr. Bakanek György
életmód szaktanácsadó orvos
konzultációs lehetőség:
06-30/ 9 428 519

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!