Keresés
Close this search box.

Messziről jött íz

//

Hideg téli esték, baráti beszélgetések kedvelt itala a Dél-Afrikából származó rooibos tea. Gyönyörű szép rubin vörös színével hívja fel magára a figyelmet, szinte kínálja magát…

Messziről jött íz

Felnőttek és gyerekek egyaránt szeretik jellegzetes gyümölcsös, édes ízét. Hangulatjavító hatása nemcsak kellemes aromájának és egyedülálló színének, hanem különleges hatóanyagainak is köszönhető, melyek befolyásolják a boldogsághormonnak is nevezett szerotonin termelődését. Emiatt szívesen fogyasztják a télen gyakori depresszió, stresszes időszakok, alvászavarok és fejfájás esetén is. Nem tartalmaz koffeint, így a fekete- és zöldteával ellentétben, nem irritálja a gyomrot sem, talán ezért adja sok szülő kisgyermekeknek is.

Ha ínyencek vagyunk és kedveljük a különleges ízeket, teánkat változatossá tehetjük a téli hónapok jellegzetes fűszereivel: ánizzsal, gyömbérrel, szegfűszeggel, mentával, vaníliával vagy fahéjjal. Nyugodtan engedje szabadjára a fantáziáját, kreativitását! Lepje meg önmagát, családját és vendégeit egészen új ízekkel!

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!