Keresés
Close this search box.

Meghívó a 35. Országos Forgalmazói Konferenciára

//

Időpont: 2018. április 13. péntek 9–16.30 óra

MEGHÍVÓ
a 35. Országos Forgalmazói Konferenciára

Gyógyszertárak, gyógynövényboltok, természetgyógyászok, védőnők és alternatív módszerek iránt érdeklődő orvosok figyelmébe!

Két évtizedes hagyományokkal rendelkező, nagy sikerű szakmai konferencia-sorozatunk tavaszi rendezvényén ismét több új céggel és számtalan termékújdonsággal ismertetjük meg vendégeinket, akik a cégvezetők, szakértők, orvosok és tudományos kutatók által tartott szakmai előadások, bemutatók során első kézből kapnak információt az aktualitásokról, és kérdezni, konzultálni is lehetőségük nyílik.

Minden előadó, kiállító cég termékbemutatókkal, kóstolóval, termékmintákkal és akciókkal várja szakmai közönségünket.

Egész nap vendégül látjuk Önöket: welcome drink, kávé-tea szünet frissen sült süteményekkel, svédasztalos ebéd, távozáskor termékmintacsomag és kötegelt magazinok.

Minden előadás után értékes termékeket sorsolunk ki!

Program

Vendégeink a konferencián az előadásokon túl, megismerhetik a Garuda Trade Kft., a Sal-Bert Kft. és az Fehéreperfa.hu termékújdonságait és akcióit.

A rendezvény szervezője a Green Blood Kft.
Támogatja a VNTV, a TermészetGyógyász Magazin és
a ParaMedica EgészségMagazin.

A programváltozás jogát fenntartjuk.

A konferencián 200 főt áll módunkban vendégül látni, ezért a nagy érdeklődésre tekintettel, cégenként maximum 2 fő jelentkezését tudjuk elfogadni. A regisztrációkat beérkezési sorrendben dolgozzuk fel.

Várjuk régi törzsvendégeink és
az új szakmai érdeklődők jelentkezését
a vevoszolg@kombucha.hu email címen 2018.03.31-ig!
Információ: 06-27-358-465

A rendezvény támogatója a ParaMedica EgészségMagazin, melynek lapszámaiból a boltok díjmentesen, kötegelt mennyiséget vihetnek magukkal vevőik számára. Szeretettel várjuk Önöket!

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!