Keresés
Close this search box.

A levendula ereje, a természet csodálatos ajándéka

//

Célunk, hogy Naturcleaning életfilozófiánkkal és környezetbarát termékeinkkel hozzájáruljunk a tiszta, egészséges otthon és munkakörnyezet kialakításához, miközben a lehető legkevesebb teret vonjuk el az élővilágtól és folyamatosan csökkentjük ökológiai lábnyomunkat.

A levendula ereje, a természet csodálatos ajándéka

A levendula az egyik legsokoldalúbban használt, finom illatú gyógy-, fűszer- és dísznövény. Egyiptomtól Rómáig közkedvelt növény volt már az ókorban is. Az ókori Rómában Plinius részletesebben tanulmányozta a levendulát, mint gyógynövényt. Kutatásait a mai modern tudomány is igazolja. Feltárták stresszoldó, nyugtató, gyulladáscsökkentő hatását, de eredményes lehet a gombák, baktériumok és vírusok elleni küzdelemben is.

A Naturcleaning és Csepke Baby termékeinkhez a levendulát, mint természeti csodát hívtuk segítségül

A kellemes levendula illatú Soft Breese öblítőnk egyik célja, hogy ebben a rohanó stresszes világban a ruha viselőjét átjárja a nyugalom érzése.

A Csepke Baby levendulás mosógéllel is hozzájárulhatunk, hogy a nyugtalan, alvással küzdő kisbabák, gyermekek könnyebben álomba szenderüljenek.

A Naturcleaning Aromaterápiás konyhai tisztítónkat levendula és rozmaring illóolajjal gazdagítottuk. Hogy miért érdemes kipróbálni? Természetes tisztító erejével és illóolajaival tökéletesen tiszta, nyugodt, harmonikus otthont teremthetünk családunk és önmagunk számára.

A Naturcleaning kisállat szagsemlegesítőt levendula illóolajjal álmodtuk meg. Ebben a 200 ml-es flakonban benne van minden, amire egy kisállattartónak és a kis kedvencnek is szüksége van. Fantasztikus levendula illatot kölcsönöz a kárpitoknak – legyen ez az autókárpit vagy a kanapé –, a függönyöknek, de akár a nyuszink ketrecét is takaríthatjuk vele. Természetesen gondoskodik a friss, kellemes illatról, miközben azon dolgozik, hogy semlegesítse a kellemetlen szagokat.

Mi mindenre használhatjuk
a Cudy Levendula illóolajat?

● Megnyugtatásra:
Ha egy stresszes nap után úgy érezzük, képtelenek vagyunk ellazulni, cseppentsünk egy-két csepp illóolajat a tenyerünkbe, dörzsöljük össze a kezünket, majd inhaláljunk. 1-1 csepp levendula illóolajat elmasszírozatunk a talpunkon vagy a csuklónkon. Pár pert elteltével érezhetjük a levendula nyugtató hatását.

● Csípésekre:
Pár csepp Cudy Levendula illóolaj a rovarcsípésre és máris enyhülhet is a viszketés.

● Kisebb vágott sebekre:
A Cudy Levendula illóolaj – a megfelelő sebkezelés mellett – segíthet a vérzés csillapításában, a seb tisztításában és kezelésében.

● Enyhe égési sérülésekre:
Enyhe napégésre vagy kissé leforrázott kézre kapjuk elő a Cudy Levendula illóolajat, hiszen pár csepp illóolaj jó eséllyel elmulaszthatja a duzzanatot, pirosságot és csökkentheti a fájdalmat.

● Alvás elősegítésére:
Csepegtessünk a párnánkra vagy párologtassunk pár csepp Cudy Levendula illóolajat, így pihentetőbb, nyugodtabb alvásban lehet részünk.

● Ajakherpeszre:
1 csepp Cudy Levendula illóolaj az érintett területre, és máris enyhülhetnek a kellemetlen tünetek.

(X – szponzorált cikk)

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!