Keresés
Close this search box.

Mit ajánl Gyuri bácsi a cukorbetegeknek?

//

Szabó Gyuri bácsi, a gyógynövényes gyógyítás legendás alakja a természet szeretetét és a gyógynövények ismeretét gyermekkorából hozta magával. Gyógyteáit az egész ország ismeri. A 91 éves, kiváló egészségnek örvendő, mai napig aktív bükki füvesember a cukorbetegség tüneteinek enyhítésére szolgáló gyógyteájáról mesél.

Mit ajánl Gyuri bácsi a cukorbetegeknek?

Ahogy növekszik az emberek érdeklődése a természetes gyógymódok iránt, egyre gyakrabban felvetődik a kérdés, lehet-e szerepük a gyógynövényeknek a komoly, orvosi felügyeletet igénylő betegségek kezelésében, és ha igen, hogyan segíthetnek?

Klinikai kísérletek és népi tapasztalatok egyaránt bizonyítják, hogy igen, nagyon is fontos szerepük van a legkomolyabb betegségek megelőzésében és kiegészítő kezelésében.

Ilyen, sajnos egyre gyakoribb, állandó orvosi felügyeletet igénylő betegség a cukorbetegség is, amely nagy önfegyelmet kíván a betegtől és szoros nyomon követést az orvos részéről. Megfelelő életmóddal, táplálkozással és a gyógynövények segítségével sokat javulhat a beteg életminősége.

A tea enyhítheti, illetve megszüntetheti a cukorbetegség számos kellemetlen melléktünetét – a végtagzsibbadást, a testsúlynövekedést vagy testsúlycsökkenést –, és késleltetheti a súlyos szövődmények, például a magas vérnyomás, az érelmeszesedés vagy a veseelégtelenség kialakulását.

Kinek érdemes fogyasztani ezt a teát?

Elsősorban 2-es típusú cukorbetegeknek ajánljuk – a gyógyszerek mellé is. Tapasztalataink szerint a cukorbetegség minden stádiumában használható kiegészítő kezelésként, de talán annak a legjobb, akit épp diétára fogott az orvos, és még alig magasabb a cukorszintje a megengedettnél.

Hol kapható a Diabess-Györgytea?

Országszerte számos patikában, gyógynövényboltban és a Györgytea mintaboltokban lehet megvásárolni, valamint a www.gyorgyteabolt.hu oldalon is meg lehet rendelni. Ha valaki nem találja a Diabess-Györgyteát a közeli gyógyszertárban, kérje meg őket, hogy rendeljék meg!

Milyenek a visszajelzések?

Kifejezetten jók. A teát már évek óta több ezer ember fogyasztja. Aki issza, annak javul a közérzete, csökken a szomjúsága és az éhségérzete, beáll a cukorszintje, megszűnnek a tipikus cukorbeteg panaszai. Sok orvos is ajánlja a betegeinek.

Azt gondolni azonban, hogy gyógynövények fogyasztásával kiváltható a gyógyszer és a diéta, tévedés lenne. Eredményesen lehet viszont segítségükkel harcolni a kialakulóban lévő betegség és a szövődmények ellen.

A Diabess-Györgyteáról és a cukorbetegségről további információk találhatók a www.diabess.hu és fb.com/diabesstea oldalakon.

szponzorált cikk

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!