Keresés
Close this search box.

Mókuskerékben

//

Kedves Olvasó! Reméljük, mindenkinek jól telt a nyara, módjuk volt kicsit pihenni, kikapcsolódni, feltöltekezni energiával, élményekkel és boldogságmorzsákkal az előttünk álló őszi-téli időszakra, mely sok kérdőjelet tartogat.

Az ősz kezdete mindig változást hoz, így lesz ez most is.

Ami nem változott: továbbra sincs időnk szinte semmire, pontosabban nem elegendő!

Vajon kinek sikerült mindent megvalósítania a nyári hónapok során, amit tervezett, kitűzött magának, vagy amit elvégzendő feladatként mások róttak rá?

Amennyiben Ön mindent kipipált a listáján, őszintén csodáljuk és gratulálunk! A többség számára azonban az elvégzendő feladatok messze meghaladják a rendelkezésre álló időt és energiát, emiatt a „mókuskerék” soha meg nem áll, s állandó szorongás, stressz forrása lehet.

Lapszámunkban 
áttekintjük, mi mindent tehetünk a stressz szerteágazó következményei ellen;
válaszolunk néhány közérdekű olvasói kérdésre, mely az új koronavírus várható 2. hulláma kapcsán érkezett; 
áttekintünk néhány fontos életmódbeli tényezőt, mellyel jelen helyzetben is sokat segíthetünk ellenálló képességünk, szellemi és fizikai teljesítőképességünk megőrzésén, javításán.

Kérjük a Kedves Olvasót, időnként szálljon ki a „mókuskerékből”, lépjen egy kicsit hátrébb, egy nagy sóhajtással fújja ki gondjait, csendesedjen el és tekintsen rá életének napjaira. Így könnyebben felismerheti a hiányokat és ugyanígy a felesleges dolgokat, melyeket már nem akar tovább cipelni, melyekre már rég NEM-et kellett volna mondania, hogy könnyebben helyreállíthassa a kibillent egyensúlyt, hogy több jusson a pihenésből, a szabadságból, a boldogságból, az Életből!

a Paramedica

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!