Keresés
Close this search box.

Szépségtippek Ördög Nórától

//

Ördög Nóra a Forbes magazin szerint évek óta az egyik legnépszerűbb hazai hírességnek számít. Nagy hangsúlyt fektet a harmonikus megjelenésre, a színek, arányok, kiegészítők és egyéb részletek összehangolására.

Szereti a színeket, ruhaválasztásnál is a színesebb darabokat részesíti előnyben. Nadrágot ritkán hord, inkább a maxiszoknyákat, ruhákat vagy overallokat kedveli. Amúgy a hétköznapokban „tornacipős anyuka”, ezt tekinti a legkomfortosabb viseletnek.

Véleménye szerint a megszokott szürkéknek, bézseknek egy-egy színes, élénk kiegészítővel való kombinálása egészen újszerű összhatást eredményez. Kedveli a hideg piros, rózsaszín vagy lila színek kombinációját is.

Úgy találja, hogy a derékhangsúlyos, övvel ellátott, bővülő szoknyák állnak a legjobban neki, emellett a vállaknál is fontosnak tart valamilyen kiegészítőt, esetleg válldíszt, de az aszimmetrikus formákat is kedveli.

A megfelelő ruhadarabok kiválasztása mellett Nóra nagy gondot fordít a mindennapi szépségápolásra, melyet havonta alaposabb regeneráló, kényeztető kúrákkal, kezelésekkel, „szépségszeánsszal” egészít ki. Elmondása szerint végtelenül sok teendője mellett ezek az alkalmak nála énidős programnak számítanak, ezért is szereti őket annyira. Szerencsére jó géneket örökölt: apukájától kreolos, problémamentes bőrt, anyukája pedig hatvanas éveiből simán letagadhatna egy tízest.

A gyengéd, kíméletes szépségápolás gondolata hívta életre a természetes hatóanyagok felhasználásával készült vegán haj- és testápoló termékcsaládjukat, melynek illatait családi utazásaik ihlették. Ennek megfelelően a termékek alapját extrán hidratáló trópusi gyümölcsök, kivonatok, vitaminok és egyéb értékes összetevők alkotják.

A MyKind termékcsalád tagjai már egyre több boltban, drogériában, sőt hamarosan a gyógynövény- és bioboltokban is megtalálhatók lesznek. (x)

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!