Keresés
Close this search box.

„A KÉK elűzi a rosszat!”

//

Dr. Lukács Károly iharosberényi gyógyszerészmester KÉK Lukács krémjei évtizedek óta bizonyítják, hogy valóban működnek. És ez nem véletlen!

Az 1951-ben született dr. Lukács Károly a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetem Gyógyszerészeti Karán szerezte meg diplomáját. Kezdetektől azon gondolkodott, hogyan tudná szaktudását a lehető legeredményesebben, a gyakorlatban hasznosítani.

A gyógyszerkészítés mindig is szerteágazó szaktudást igényelt. A gyógyszeripar kezdetben csak hatóanyagokat állított elő és szállított a gyógyszertárakba, ahol a gyógyszerész készítette el a gyógyszereket, sőt, a későbbi gyógyszergyárak is részben gyógyszertárakból indultak.

Dr. Lukács Károlyt környezete mindig is örök kutatónak tartotta, aki a szorgalomban, kreativitásban és a munka szeretetében látja a megoldást. – Ha valamit szeretetből csinálunk, az mindenkinek csak jó lehet, nem igaz? – vallja manapság is.

Több mint 40 éve alkotta meg a KÉK Kenőcsöt, amelynek fogadtatása, kelendősége és hasznossága kiemelkedő. A fejlesztéshez sajnos saját sérülése adta a motivációt.

Még 1983-ban, 600 fokos izzó fémtől megégett a kezem. Hiába kerestem fel szakorvosokat, folyton fájt és nem akart gyógyulni a seb. Centis var alakult ki, felhólyagosodott a bőr. Sokszor a hóba tettem a kezem, hogy ne lüktessen annyira. Muszáj volt megoldást találnom erre a problémára. Elkezdtem kísérletezni, s végül kitaláltam egy kenőcsöt a saját bajomra.

A legfőbb hatóanyagokat a különböző gyógynövények kivonatai alkotják, melyekez szintetikus összetevőket és megfelelő segédanyagokat kombináltam. Ahogy bekentem vele a sérülésemet, csillapodott fájdalmam és végre átaludtam az éjszakát. A készítményt később többször is továbbfejlesztettem, de a kék színhez ragaszkodtam, legújabban KÉK Kenőcs Zéróként ismert.

De mitől kék a KÉK Kenőcs? Jellegzetes kék színét a leszárított, majd párolt kamilla (orvosi székfű) és cickafark-kivonat adja.

A KÉK Lukács „csodakrém” mögött tehát sok-sok munka, rengeteg tapasztalat, tudás és kísérletezés áll. Maga a KÉK szabadalom 1993-tól él itthon. Később az USA-ban is szabadalmaztatták, így az egész világra szólóan érvényes.

A KÉK Kenőcs Zéró az apróbb horzsolásoktól, a fekélyes sebektől, a napégéstől a műtéti hegekig gyakorlatilag minden apróbb-nagyobb bőrproblémát hatékonyan, kiegészítően ápol. Közismert fájdalomcsökkentő hatása annak köszönhető, hogy a fájdalomérző receptorokról leszorítja az ingerlő irritációkat.

– Minden készítmény fejlesztésénél a „kísérleti nyúl” én vagyok, és ezzel azt is jelzem, hogy amit kiadok a kezeim közül, az veszélytelen bárki egészségére nézve – magyarázza a feltaláló-fejlesztő.

Kezdetben sokan nem hittek benne. Ugyan mit akar egy vidéki gyógyszerész? – kérdezgették. Ő azonban nem adta fel, célja volt, hogy minden 21. századi követelménynek megfeleljen a készítménye. Fontos volt az is számára, hogy krémjeiben gyógynövényeket használjon, hiszen az a hitvallása, hogy „fűben-fában van a megoldás”. És valóban, a KÉK Lukács krémek hasznosságáról a felhasználók számtalan pozitív visszajelzést adtak és adnak folyamatosan

A KÉK Kenőcs több más KÉK Lukács krém kiindulási pontja lett. A gombás fertőzéseket a G-Stop, a pattanásokat pedig az Akne-stop krémmel lehet kiegészítően kezelni. A Sárga Kenőcs pozitívan hat a visszerekre, seprűvénákra és vádligörcsökre. A Bőrhalványító krém visszaadhatja az egyenletes bőrtónust, halványíthatja a bőrhibákat.

Ez utóbbi KÉK-Lukács termékek is mutatják, hogy dr. Lukács Károly fejlesztő munkája folytatódik, s emellett alkalmazkodik is az igényekhez. Már nemcsak különféle bőrpanaszokra fejleszt krémeket, hanem kozmetikai problémák okozta kihívásokra is választ keres: már 44 KÉK-Lukács készítmény alkotja a Boldogító Kozmetikum családot.

Egyes KÉK Lukács készítmények jótékonyan hatnak az ízületi problémákra porckopás, izomhúzódás, megerőltető munka esetén. Kiemelkedően keresett termék a Dolorosa krém.

A szájhigiénia területén is van megoldási javaslata az ajakherpeszre, a fogíny gyulladásra és az aftára

A KÉK Lukács samponok növényi összetevői fokozzák a bőr természetes regenerációját és enyhítik az irritációt. Jótékonyan működnek közre a korpás, viszkető, apró sebes, ekcémás, pikkelysömörös, erősen száraz, sebes fejbőr kiegészítő ápolásában.

A termékfejlesztés új irányát mutatja a legutóbbi időkben megjelent Rapid Arcszérum, mely az arcfiatalítás új dimenzióját jelenti. Világszinten is egyedülálló, extra gyors hatású ránctalanító, feszesítő, mely „rapid randi” krémként is ismert.

A Mellfeszesítő krém a dekoltázs bőrének simítója, a Bőrfeszesítő pedig a megereszkedett bőr fiatalítója „tokától-bokáig”. Szintén nagy sikere van a KÉK Lukács Valódi szappannak.

Újabb termék az Alakfeszesítő krém is, ami a narancsbőr elleni küzdelemben segíthet, az Intenzív Arcfeszesítő Forte pedig a mimika-ráncokra ajánlott.

Továbbra is top terméknek számít az R-Stop, mely a rosacea, a P-Stop, mely a pikkelysömör tüneteivel, illetve a Repa-Fresh, mely a szem alatti sötét karikákkal számolhat le. 

A jövő fejlesztései között szerepel a szempilla erősítő szérum, egy hajerősítő sampon, illetve a kéz-ujj ízületeink megerősítésére és gerincproblémákra is készül egy rozmaring alapú krém.

A KÉK Lukács termékek márkaképviselete a KEKLukacsBolt.hu. A webáruházat a vásárlók megbízhatónak és pontosnak jellemzik az összes felmérésben. Természetesen elérhető a közösségi felületeken is, például itt: www.facebook.com/KEKLukacsBolt

A keklukacsbolt.hu kifejlesztett egy mobil applikácót, amely elérhető Android és iOS operációs rendszereken is. Ez az alkalmazás igen sok többletszolgáltatást, extra ajánlatokat, kedvezményeket biztosít a vevőknek.

A keklukacsbolt.hu online és telefonos krémszakértői vevőszolgálatot is biztosít (tel.: 06-1-211-00-22), ahol tájékoztatást kaphat az érdeklődő, hogy a problémájára melyik krém hozhat javulást. A weboldalon az egyes termékeknél Dr. Lukács Károly ajánlásai és tanácsai olvashatók azért, hogy valóban működjenek.

A KÉKLukácsBolt.hu büszkén vallja:

► KÉK-Lukács – Made in Hungária,

► hitvallása: „a KÉK elűzi a rosszat”.

Dr. Lukács Károly gyógyszerészmester életének tanulsága nemcsak a termékekben jelenik meg, a különféle élethelyzetekre egyaránt azt javasolja mindenki számára: „Álmaidat soha ne add fel!”

(szponzorált cikk)

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!