Keresés
Close this search box.

Távol-keleti gyógymódok potenciazavarok és az ebből adódó depresszió kezelésére

//

A merevedési zavarok az életkor előrehaladtával egyre gyakoribbak. Az erectilis dysfunctio (ED) a WHO vizsgálati eredményei szerint ugyanis korfüggő. Az adatokból kiderül, hogy a 40 éves korosztályt már 40%-ban, míg a 70 éveseket már 70%-os mértékben érinti ez a probléma. Az öregedés folyamán a súlyos mértékű ED előfordulása sokszorozódik meg, míg az enyhe és a közepes fokú ED tekintetében nem ilyen nagy a különbség.

Manapság sajnos már ez a statisztika sem fedi teljesen a valóságot, hiszen a nyugati világban és keleten is a nagyvárosokban élő férfi lakosság jelentős hányada szenved átmeneti ED-től a túlhajszoltság és stressz miatt. A falusi lakosság körében jellemző módon a depresszió, az alkoholizálás és a mértéktelen dohányzás miatt szintén magas az időszakos vagy állandó ED előfordulási aránya.

Az ED legfőbb rizikófaktora tehát az öregedés. Az öregedés során az élettani funkciók egyre gyorsabb hanyatlását figyelhetjük meg, miért is lenne ez másképp a pénisz esetében?

A krónikus betegségek öregkorban jóval gyakrabban fordulnak elő, de gyakoribbak a pszichés zavarok is. A szexuális funkciók hanyatlásában a legfőbb szerepet mégis az a hormonális változás játssza, amely a tesztoszteron-szint csökkenésével jár. A férfi nemi hormonok szintjének csökkenése mérsékli a libidót, hanyatlik a szexuális aktivitás, és ritkábbá válik az éjszakai spontán merevedés is. Az érzékszervek működése ugyancsak lanyhul, azaz csökken az esély a szexuális ingerek észrevételére is. Ezzel együtt romlik a memória, gyakrabban fordul elő alvászavar és depresszió.

A krónikus betegségek jelentik a rizikófaktorok következő csoportját. A diabétesz – mind az idegrendszeri szövődmények, mind pedig érkárosító hatása miatt – rontja az erectilis kapacitást. Cukorbetegek között a merevedési zavar rizikója négyszeresre növekszik.

Ellentétben, a nyugati országokban használt mesterséges potencianövelőkkel (melyek jelentős mellékhatásokkal is járhatnak), a keleti országokban évszázadok óta természetes összetevőkből álló gyógynövény-keveréket alkalmaznak. Ezeket az utóbbi 10 évben már – az USA és EU előírásainak megfelelően – állandó, megbízható minőségben, kapszulaként is gyártják.

Ezek a természetes növényi alapanyagokból készült kapszulák 4 óra alatt szívódnak fel, és hatásuk 3-4 napig tart. Kúraszerű szedéssel (3-4 naponta 1 kapszula) mind a fizikai, mind a szellemi potenciál növekszik, egyidejűleg csökkennek a depressziós tünetek, és enyhébb esetekben ezek a folyamatok 1-2 hónap alatt megállíthatók. Súlyosabb esetekben hosszabb távú, rendszeres alkalmazás ajánlott, ami semmilyen káros mellékhatással nem jár.

A hatóanyagok ugyanis a vastagbélbe jutva lassan szívódnak fel, így nem terhelik meg a szervezetet, ráadásul hatásuk elnyújtottan érvényesül.

A gyógynövény készítmény gyógyszeres kezelés mellett is alkalmazható, sőt magas vérnyomással küzdő betegek is fogyaszthatják. A mellékhatások nélküli hatékony megoldást az évezredes tapasztalatok és a modern tudomány kutatási eredményeinek ötvözésével, végül is – mint sok más esetben – maga a természet nyújtja számunkra.

Prof. Wu Chong MD, PhD
Info: www.up4men.hu
Tel.: 06/30-299-6800

Facebook
WhatsApp
Email

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!

Iratkozzon fel a ParaMedica hírlevelére!